vtbkultuur Zutendaal

Zutendaal

Kleinkunstavond met Elly & Rikkert

Elly Nieman en Rikkert Zuidervelt. Wie waren dat ook weer? O ja, dat Nederlandse kleinkunstduo dat inmiddels al meer dan 50 jaar op het podium staat. Tijdgenoten van o.a. Boudewijn de Groot en Dimitri Van Toren (die ook al bij ons in Zutendaal te gast was). Muzikaal sterk ondersteund bezorgen ze iedere ‘kleinkunstliefhebber’ een heerlijke avond.

Datum: 20/10/2018
Uur: 20:00
Deuren open: 19.30 uur
Plaats: Cultuurcentrum
Plaats van bijeenkomst: Oosterzonneplein, Zutendaal
Prijs leden: 13,00
Prijs niet-leden: 15,00
Prijs voorverkoop: 13,00 euro - leden 11,00 euro
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

Kleinkunstavond met Elly Nieman en Rikkert Zuidervelt

Oorspronkelijk los van elkaar begonnen vormen ze sinds hun huwelijk in 1968 een duo. In die tijd hebben zij ruim vijftig albums uitgebracht en talloze liedjes voor anderen geschreven. Zo werkten ze vaak samen met Dimitri Van Toren. Bekende albums zijn ‘De draad van Ariadne’, ‘Maskers af’, ‘De tranen van de kleine mensen’ en de dubbel cd ’30 Jaar Onderweg’. Hun bekendste hit is natuurlijk ‘De kauwgomballenboom’. Ze namen ook elk hun eigen solo-cd op. Rikkert met de titel ‘Solo’ en Elly met 'Circusprinses'. Hun nieuwste album samen heet 'In het voorbijgaan'.

In hun kleinkunstprogramma spelen zij een keuze uit liedjes van de jaren ’60 en '70 ('Vreemde vo- gels', 'Parsifal') tot hun nieuwste werk. Poëtisch of maatschappijkritisch, maar altijd met sterke teksten. Hun ongedwongen manier van communiceren met het publiek maakt een voorstelling tot een bijzondere belevenis. Muzikaal sterk ondersteund bezorgen ze iedere ‘kleinkunstliefhebber’ een heerlijke avond.

Praktisch:

Kleinkunstavond met Elly Nieman & Rikkert Zuidervelt

Zaterdag 20 oktober 2018 om 20 uur in het Cultuurcentrum, Oosterzonneplein 1 te Zutendaal

Organisatie: Davidsfonds & vtbKultuur Zutendaal

Tickets:

Bij: Nardé Maesen, 089/611065 - narde.maesen@skynet.be

of bij Chris Remans, 089/611311 - chris.remans@scarlet.be

Voorverkoop: 13 euro (leden DF, vtbKultuur/VWB: 11 euro)

Kassa: 15 euro (leden DF, vtbKultuur/VWB: 13 euro)

<
>
x