vtbkultuur Zutendaal

Zutendaal

BEZOEK AAN EBEMA

Dinsdag 17 september 2019  – 18 uur

BEZOEK AAN EBEMA

Datum: 17/09/2019
Uur: 18:00
Uur van samenkomst: 17:55
Plaats: EBEMA
Adres: Dijkstraat 3, 3690 Zutendaal
Prijs leden: 2€
Prijs niet-leden: 3€
Type: Groepsbezoek

Dinsdag 17 september 2019  – 18 uur

BEZOEK AAN EBEMA

 

Samenkomst: Ebema, Dijkstraat 3 te 3690 Zutendaal om 17.55 uur.

 

Dat betonnen elementen in de huidige tijd méér kunnen zijn dan smakeloze, grijze onderdelen in onze omgeving, moeten we jullie niet meer vertellen.

Maar heb je in je rijkste fantasie ook een idee van hoe sierlijk, decoratief, levendig en aanvullend “beton” kan zijn? Dat gaan we zien en voelen tijdens ons bezoek aan EBEMA, toonaangevend in innovatie, ontwikkeling en productie van een uitgelezen keure aan betonproducten. 

Toen het familiebedrijf in 1946 startte langs het Albertkanaal, als groothandel in bouwmaterialen, durfde niemand vermoeden dat dit bedrijf zou uitgroeien tot de huidige marktleider in alles wat met mooi beton te maken heeft. Na een kalme, aftastende, en moeilijke periode,  nam de nieuwe generatie in 1976 het heft in eigen handen, met een doorstart.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

En wat voor een! Vooral dankzij een revolutionaire innovatie en aanboring van nieuwe markten, groeide het relatief kleine bedrijf uit tot een van de belangrijkste spelers op de bestratingsmarkt, met oplossingen voor zowel publieke als private doeleinden.

Je staat er versteld van hoeveel EBEMA-producten je dagelijks tegenkomt zowel op straten, autobanen, pleinen, gebouwen, … als in private inritten, terrassen, … .

Met een personeelsbestand van meer dan 260 medewerkers, verdeeld over 2 sites Zutendaal en Rijkevorsel, slagen zij erin een jaarlijkse omzet van meer dan 50 miljoen € te realiseren. EBEMA draait op 2 pijlers:

-          STONE & STYLE voor de aanleg van terrassen en inritten,

-          LIVING CITY voor decoratieve, veilige en functionele oplossingen voor de ruimtes.

Het geheim van hun voorsprong op de concurrentie zit vooral in het gepast inspelen op de steeds hogere eisen van esthetiek en milieu. Zo weten zij b.v. in tijden van de betonstop, een adequaat antwoord te bieden met hun uitgebreid gamma van drainerende elementen.

Via een uitgebreid dealernet, bewerken zij hun afzetgebied. Wij krijgen echter uit eerste hand een overzicht van dit boeiende en prachtig bedrijf dat dynamisme en oog voor schoonheid ademt. Een absolute aanrader, ook voor de leden die reeds van een eerder bezoek mochten genieten ….

Praktisch

Deelnameprijs: 2€ (leden vtbKultuur en VWB) – 3€ (niet leden), ter plaatse af te rekenen.

Inschrijven via deze website of SMS aan Walter Vandeneede 0475 440546 of Peter Van Nunspeet 0477 316200

 

<
>
x