vtbkultuur Zuidrand (Edegem en ruime regio)

Zuidrand (Edegem en ruime regio)

Kerstwandeling in Mechelen

Zuidrand neemt deel aan de populaire Gouden Carolus Christmaswandeling. Wandelclub Opsinjoorke organiseert deze sfeervolle kerst- en eindejaarstocht langs en doorheen de verlichte historische binnenstad. Je kiest tussen 5 of 10 km en wandelt onder andere doorheen het stemmig verlichte klein en groot begijnhof (UNESCO-werelderfgoed) en langs brouwerij het Anker.

Datum: 15/12/2018
Uur: 18:30
Uur van samenkomst: 18:20
Plaats: Zaal De Loods
Adres: Douaneplein , 2800 Mechelen
Prijs leden: 1,5 euro
Prijs niet-leden: 1,5 euro
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Wandeling of fietstocht

Vanuit de Zuidrand nemen we gezamenlijk deel aan deze klassieker onder de kerstwandelingen. We verzamelen op het Douaneplein (gratis parkeren), dicht bij het station Mechelen-Nekkerspoel. Ter plaatse betaal je amper 1,5 euro voor deelname. Je ontdekt de prachtig verlichte historische binnenstad, kerstmartken en brouwerij Het Anker waar een levende kerststal staat. Het hele parcours is duidelijk met pijlen aangeduid.  Honden mogen meewandelen aan de leiband. Zowel aan de start- als aan de aankomstplaats, én onderweg is er gelegenheid tot eten en drinken.

De inschrijvingen zijn afgesloten.  Ter plaatse kan je wel nog inschrijven. Meer informatie hierover op de website van Wandelclub Opsinjoorke.

<
>
x