vtbkultuur Zuidrand (Edegem en ruime regio)

Zuidrand (Edegem en ruime regio)

Bezoek aan de Verbeke Foundation (volzet)

Met een gids bezoeken we deze private kunstsite van kunstverzamelaars Geert Verbeke en Carla Verbeke-Lens in Kemzeke, één van de grootste privé-initiatieven voor hedendaagse kunst in Europa.

Datum: 08/06/2019
Uur: 14:00
Uur van samenkomst: 13:45
Plaats: Verbeke Foundation
Adres: Westakker , 9190 Kemzeke
Prijs leden: 14 euro
Prijs niet-leden: 17 euro
Thema: Beeldende kunst
Type: Tentoonstelling

Moderne kunst saai en onbegrijpelijk? Niet in de Verbeke Foundation, daar is kunst verrassend, grappig, inspirerend ... vtbKultuur leidt je met de bijzonder onderhoudende gids Peter Bral gedurende 90 minuten rond in de collectie collages en assemblages van hoofdzakelijk Belgische kunstenaars. Bij de 20.000 m² overdekte ruimten horen ook 12 hectares natuurgebied.  In de Verbeke Foundation komen kunst, natuur en ecologie samen en bieden unieke zichten die ook elke fotograaf zullen bekoren.  Ontdek ook de bio-artiesten en kunstenaars die met levende materialen werken (planten, dieren, geuren).

De site ligt vlak naast de expressweg N34 naar Knokke. De parking is gratis. Met de trein stap je uit in Sint Niklaas en neem dan bus 41 (richting Moerbeke) of 43 (richting Hulst), halte Drieschouwen, daarna is het nog 1 km lopen.

<
>
x