vtbkultuur Zottegem

Zottegem

BEGINNERS

Een opvoering van theater Malpertuis in CC Nova in Wetteren.

Datum: 15/02/2019
Deuren open: 19:30
Plaats: cc Nova
Adres: Molenstraat 2B, 9230 Wetteren
Prijs leden: 18
Prijs niet-leden: 20
Type: Evenement
Beschikbare plaatsen: 0

De personages van de beroemde Amerikaanse schrijver Raymond Carver zijn vastgelopen in relationele routine en begraven dromen. Ze worden opgeschrikt door een plotse crisissituatie of brengen hun zekerheden zelf aan het wankelen vanuit een diepgeworteld verlangen naar ‘het andere’.

Carvers’ kortverhalen zijn al vaak bewerkt voor theater en film, waarbij Short Cuts van regisseur Robert Altman (1993) de bekendste is. Dat theaterregisseur Piet Arfeuille en cineaste Nathalie Teirlinck samen in het universum van Carver duiken, belooft een spannende visuele en theatrale gebeurtenis te worden. Wie in 2011 hun productie Yesterday (or how we felt about the rumour) zag, weet dat ze filmisch theater maken, zonder ook maar één camera te gebruiken.

Een zestal kortverhalen worden met elkaar verweven in deze grotezaalvoorstelling en ook de cast is bijzonder indrukwekkend, met gevestigde waarden Els Olaerts, Karlijn Sileghem, Stefan Perceval, Frans Van der Aa, Ariane Van Vliet en jong geweld als Vincent Van Sande, Tim Taveirne, Naomi van der Horst en Marlies Bosmans.

<
>
x