Cultuursmakers

Zedelgem

IEPER - knipoogdag 2021

De volgende KnipoogDag vindt plaats op zondag 29 augustus 2021 in de Westhoek. In de voormiddag kan je op stap gaan met een Cultuursmakers-groep in Poperinge, Zonnebeke of Heuvelland. In de namiddag staat Ieper op het menu met een boeiend programma voor individuele bezoekers.  

Datum: 29/08/2021
Uur: 10:00
Plaats: Ieper
Adres: Markt , 8900 Ieper
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Groepsbezoek

 Het voormiddagprogramma bestaat uit :
Begeleide rondrit met bezoek aan Passchendaele Memorial Park in Zonnebeke (7 herinneringstuinen die aangelegd zijn in de symbolische vorm van een klaproos), kerk Zonnebeke (naar ontwerp van Huib Hoste) en het Tyne Cot Cemetery Passendale (de grootste Commonwealth begraafplaats op het vasteland en belangrijkste getuige van de bloedige Slag van Passendale).
Om kosten te drukken doen we dit met eigen vervoer. Voor wie het niet ziet zitten om te rijden, spreken we samen af in Zedelgem en verdelen we het over de resterende auto's

s'middags kunt u genieten van een lunch.

Namiddag :
Van 14 tot 17 uur, kan je op eigen houtje Ieper verkennen. Aan de hand van een programma en plannetje ga je op ontdekking in de stad. Onze gidsen staan op verschillende punten voor je klaar. Ze laten je kennis maken met gekende en minder gekende pareltjes van Ieper. Voor museabezoeken moet je dit doorgeven bij inschrijving. De deelnemers zijn beperkt. Dit geld voornamelijk voor het Flanders Fields Museum of het Yper museum. Her en der word je getrakteerd op muzikale intermezzo's. Tussen 17 en 18 uur ben je welkom aan Het Perron voor de afsluitende optredens en een gratis drankje..

 

Voor vtb-vab Leden 14,00 EUR lunch niet inbegrepen

<
>
x