vtbkultuur Zandhoven

Zandhoven

Workshop: Focus on Energy (wordt verplaatst naar een latere datum)

Focus on Energy: hoe kom je hiertoe? Pascale reikt je tips aan om je energiebalans in evenwicht te houden. Ja, ze spreek zeker over stress... want dat brengt je energiepeil naar beneden. En over Burn-Out wat het gevolg is als je je eigen stressniveau niet erkent/herkent en tot het extreme gaat.

Datum: 19/04/2018
Uur: 20:00
Deuren open: 19:30
Plaats: Sportcomplex Het Veld
Adres: Schildebaan 22 b , 2240 Zandhoven
Plaats van bijeenkomst: Vergaderzaal 1ste verdieping
Prijs leden: 8 euro
Prijs niet-leden: 10 euro
Type: Cursus/workshop

In de huidige werkcontext is het combineren van professioneel succes met persoonlijk welzijn uitgegroeid tot een complexe uitdaging. Globalisering, overal en altijd kunnen werken, hyper-connectiviteit en informatie overload, organisatorische veranderingen met toenemende snelheid en complexiteit,… zijn slechts enkele elementen die de druk in de huidige werkomgeving aanzienlijk verhogen.

Tijdens deze workshop zoomt Pascale vooreerst in op de huidige context die impact heeft op stressbeleving.  Een interactief moment wordt ingelast om te komen tot het begrip stress/Burn-out.

Nadien wordt ingezoomd op je eigen impact om je persoonlijk welzijn op te nemen: 

  • de context waarbinnen we ons professioneel en privé bewegen.
  • stress: oorsprong en definitie, de interne en externe factoren en de neveneffecten ervan, definitie van burn-out, hoe herkennen we een burn- out, de 8 indicatoren die een verband hebben met burn-out, preventie van burn-out.
  • energie en de verschillende dimensies: fysisch, mentaal, emotioneel en zingeving.

Bestel nu je tickets voor de workshop: "Focus on Energy"online of via e-mail: zandhoven@vtbkultuur.be of telefonisch: 0471/69 59 04.

Kostprijs workshop: Focus on Energy

Leden: 8 euro
Niet-leden: 10 euro 

Gratis aangeboden: een glaasje cava of fruitsap.

Ben je reeds lid van VAB dan ben je automatisch ook lid van vtbKultuur

Thema: Welzijn

<
>
x