vtbkultuur Zandhoven

Zandhoven

Musical: 'Rubens'

Bijna 400 jaar na zijn dood geldt de barokschilder nog steeds als een van de meest veelzijdige kunstenaars die ons land ooit gekend heeft. Maar hij was meer dan dat. Behalve een geweldig schilder en atelierhouder was Rubens een begeesterd diplomaat, een vakkundig architect en een polyglot pur sang. Hij was een uitstekend zakenman en kunstverzamelaar, maar ook een echte familieman.

Datum: 22/08/2018
Uur: 20:45
Plaats: Kasteel De Merode
Adres: De Merodedreef 2, 2260 Westerlo
Prijs leden: 42 euro
Prijs niet-leden: 44 euro
Thema: Muziek
Geschiedenis en erfgoed
Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater

"Het leven van een briljant en veelzijdig kunstenaar: Rubens"

Een betoverende en muzikale reis door de tijd. Eindhalte is deze keer het Antwerpen van de 16de en vroege 17de eeuw, de tijd waarin Rubens zich opwierp tot een van de beroemdste kunstenaars.

Het publiek mag zich verwachten aan een totaalbeleving in openlucht. Een sensationele voorstelling, een spannende en ontroerende verheerlijking van ons eigen erfgoed. Na het succes van Marie-Antoinette en Albert I zet Historalia samen met regisseur Luc Stevens het leven van Rubens in de verf. Letterlijk en figuurlijk. 

De acteurs worden bijgestaan door meer dan 100 figuranten en door een 12-koppig live-orkest.

"Geniet van de vtbKultuur-korting en bestel nu je tickets voor musical Rubens": online of via e-mail zandhoven@vtbkultuur.be of telefonisch 0471/69 59 04.

Leden: 42 euro (i.p.v. 45,95 euro) voor rang 1 ticket 
Niet-leden: 44 euro (i.p.v. 45,95 euro) voor rang 1 ticket 

Ben je reeds lid van VAB dan ben je automatisch ook lid van vtbKultuur.

Beperkt aantal tickets

Thema: Genieten

<
>
x