vtbkultuur Zandhoven

Zandhoven

Musical Daens - Inschrijvingen afgesloten

De musical Daens neemt ons mee terug naar het Aalst van 1888. De bevolking werkt er onder erbarmelijke omstandigheden in de textielfabrieken: ze worden misbruikt en uitgebuit door de rijke fabrieksdirecteuren. Het leven en de boodschap van priester Daens zijn een inspiratiebron geworden voor elke nieuwe generatie.

Datum: 01/05/2020
Uur: 17:00
Plaats: Studio 100
Adres: Schoonmansveld 18, 2870 Puurs
Plaats van bijeenkomst: Pop-up theater
Prijs leden: 60
Prijs niet-leden: 65
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Podiumactiviteit - theater

De plaatselijke industrieel heeft de helft van zijn arbeiders ontslagen en wordt gesteund door de voorzitter van de Katholieke Partij. Daens verzet zich tegen deze ontslagen en tegen de wantoestanden in de textielfabrieken.

Niemand minder dan Peter Van de Velde zal de titelrol op zich nemen. Daarnaast speelt theatermonument Jo De Meyere de rol van Bisschop Stillemans. Free Souffriau is Nette Scholiers en Jelle Cleymans geeft gestalte aan de socialistische voorman Jan De Meeter.

De rijdende tribunes en decors zorgen voor een unieke, nieuwe versie van deze succesmusical.

 

Tickets: € 60 leden – € 65 niet-leden (cat. 1)

Aandacht! De tickets die we met vtbKultuur kunnen aanbieden zijn enkel geldig voor de voorstelling op vrijdag 1 mei 2020 om 17 uur

De plaatsen zijn beperkt! Reserveren kan tot uiterlijk 31 oktober 2019, bij voorkeur online of mail naar zandhoven@vtbkultuur.be 

Ben je reeds lid van VAB dan ben je automatisch ook lid van vtbKultuur.

 

Bereikbaarheid: https://daens.be/parking

 

Thema: Levensverhalen

<
>
x