vtbkultuur Zandhoven

Zandhoven

Kinepolis Antwerpen: "Een tour achter de schermen"

De fundamenten van Kinepolis Group werden gelegd eind de jaren '60. Meer dan vijftig jaar later is de groep, die inmiddels ook beursgenoteerd is, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende Europese bioscoopexploitanten.

Datum: 12/05/2019
Uur: 15:30
Uur van samenkomst: 15:00
Plaats: Kinepolis inkomhal
Adres: Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen
Prijs leden: 20
Prijs niet-leden: 22
Type: Groepsbezoek
Beschikbare plaatsen: 25

Laat je betoveren tijdens een bezoek aan de projectiecabine en geniet van een film naar keuze.

Kinepolis investeert voortdurend in revolutionaire technologieën. Kinepolis vindt het belangrijk om altijd de best mogelijke ervaring aan te bieden zodat je jouw favoriete film nog intenser kan beleven, exact zoals de filmmaker het in gedachten had.

Metropolis, zoals Kinepolis Antwerpen voorheen heette, werd ingehuldigd in 1993 en is met 24 zalen en meer dan 8000 zetels een paradepaardje van Kinepolis en van de stad Antwerpen. De bioscoop neemt veelal het voortouw in tal van innovaties op beeldtechnisch, geluidstechnisch en conceptueel niveau. De zeer gevarieerde en uitgebreide programmatie, veelvuldige animaties en tal van bezoeken aan Kinepolis van nationale en internationale filmsterren, versterken het culturele leven in de metropool. 

De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten. Nadien kun je aansluiten voor een film naar keuze. Het geprogrammeerde aanbod, met startuur, komt online te staan vanaf 6 mei. Er zijn heel wat films die in de late namiddag of vroege avond beginnen. Eventueel kan het filmticket ingeruild worden voor een latere datum, aan de ticketbalie.

Mocht je een voorkeur hebben om te carpoolen stuur dan een mail naar zandhoven@vtbkultuur.be
We verwachten je dan op de parking aan het gemeentehuis om 14.00 uur. We vertrekken om 14.15 uur. 

Prijs: € 20 leden – € 22 niet-leden

Het aantal plaatsen is beperkt! Reserveer nu, bij voorkeur online of mail naar zandhoven@vtbkultuur.be 

Ben je reeds lid van VAB dan ben je automatisch ook lid van vtbKultuur.

 

Thema: Genieten x pi,

<
>
x