vtbkultuur Westhoek

Westhoek

Smikkelwandeling

Het vele lekkers van Poperinge, het mooie landschap, interessante weetjes… Dit en veel meer ontdek je in de 'Smikkelwandeling' op zaterdag 28 september om 16 u of zondag 6 oktober om 14u onder begeleiding van een gids.

 

Datum: 28/09/2019
Uur: 16:00
Plaats: Openbare Parking thv kruispunt Canadastraat/Krombeekseweg.
Adres: Openbare Parking thv kruispunt Canadastraat/Krombeekseweg. , 8970 Poperinge
Plaats van bijeenkomst: Openbare Parking thv kruispunt Canadastraat/Krombeekseweg.
Prijs leden: 15,5
Prijs niet-leden: 15,5
Thema: Culinair
Geschiedenis en erfgoed
Natuur
Type: Evenement

 

Het vele lekkers van Poperinge, het mooie landschap, interessante weetjes… Dit en veel meer ontdek je in de  ‘Smikkelwandeling’ op zaterdag 28 september om 16 u of zondag 6 oktober om 14u onder begeleiding van een gids. We passeren De Lovie, waar we smullen van een lekkernij en genieten van het park. We stappen verder naar ‘t Vogeltje, een plaats met geschiedenis en lekkernij van hoeveslagerij Patrick. Het Couthof doen we aan, nabij de serres genieten we er van een zelfgemaakte appeljenever (of appelsap) en via het prachtig park sluiten we af in ‘t Bardehof met een drankje of een ijsje. Het parcours is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

De wandeling omvat een ruime 7 km en we voorzien een 3u voor deze activiteit, uiteraard zijn er rustmomenten bij het genieten van de lekkere heerlijkheden van Poperinge.

Afspraakplaats: Openbare Parking thv kruispunt Canadastraat/Krombeekseweg.

Deelname: 15,5 €

 

Wandel je mee met De Verteldoze, Ingeborg Sohier? Graag inschrijven tegen 26 september via toerisme Poperinge, tel. +32 (0)57 34 66 76 of e-mail: toerisme@poperinge.be

*Een activiteit in samenwerking met Toerisme Poperinge, De Lovie, Bardehof en vtbKultuurWesthoek*

Afbeeldingsresultaat voor vtbkultuur 

 

 

 

<
>
x