vtbkultuur Wervik

Wervik

Vroeger volstond het om lid te zijn van de VAB (VAB-Wacht op de Weg) om te genieten van de voordelen van vtbKultuur.

Het is vanaf nu evenwel nodig om echt lid te zijn of te worden en houder te zijn van een effectieve vtbKultuur-pas om van de voordelen te kunnen genieten.

 

De kostprijs = 20,00 € (dit is voor gans het gezin, dit wil zeggen voor alle gezinsleden die wonen onder hetzelfde dak). Het gezin dat nu lid wordt blijft dit tot eind volgend jaar.

 

Voordelen:

-          Je kunt deelnemen (samen met alle gezinsleden) aan alle activiteiten van vtbKultuur-Wervik-Geluwe en ook aan vtbKultuur-activiteiten van andere gemeenten (uit gans het Vlaamse land) aan ledenprijs (dus aan verminderde prijs).

Voor de multimediavoorstellingen zal dit 2,00 € minder per persoon zijn.

Voor de uitstappen en geleide bezoeken zal dit gratis zijn of tot 5,00 € minder per persoon bedragen.

-          Je krijgt 5,00 € korting bij aankoop van een Open Monumentenkaart.

-          Je krijgt 6,00 € korting bij aankoop van een Museumpas.

-          Je krijgt 10 % korting in de webshop van Uitgeverij Lannoo.

-          Je krijgt korting op de toegang tot veel musea, onder andere bij: Nationaal Tabaksmuseum in Wervik, Yper Museum en Flanders Fields Museum in Ieper, Sea Life in Blankenberge, Abdijmuseum Ten Duinen in Koksijde, Verbeke Foundation in Stekene, …

 

Als je lid wenst te worden, vanaf nu tot eind 2022, dan bezorg je onderstaande strook (volledig ingevuld) terug bij Bernard Delvoye (Draperiestraat 8, 8940 Wervik ofwel via delvoye.bernard@skynet.be) en betaal je (aanstonds?) 20,00 € (voor gans het gezin) op rekening BE79 0001 5393 2633 van vtbKultuur-Wervik. 

Een tiental dagen later ontvang je de vtbKultuur-pas uit het Nationaal vtbKultuur-secretariaat, Antwerpen.

<
>
x