vtbkultuur Vrienden van de beiaard Mol

Vrienden van de beiaard Mol

Beste Beiaardvriend

 

Na een zeer geslaagd 13de lustrumjaar met veel drukbezochte concerten en een indrukwekkende slotconcert met accordeon en beiaard, zijn we weer klaar om je ook dit jaar weer een uitgebreide concertreeks aan te bieden.

Het beiaardseizoen start in Postel op zondagnamiddag 3 mei en in Mol-centrum op 13 juni volgt het openingsconcert. De cyclus op de St.- Pieterstoren loopt tot 29 augustus, telkens op zaterdag om 20.00u. Bij het slotconcert zal de beiaard ditmaal samenklinken met piano; Carl Van Eyndhoven wordt dan bijgestaan door Bart Lodewijckx.

Ook dit jaar mogen we een aantal nieuwkomers verwelkomen en geen van de minste! Naast de eerste twee laureaten van de Koningin Fabiolawedstrijd zullen we kunnen genieten van de sterke prestaties van nog anderen.

Het beiaardseizoen 2020 sluiten we af in Postel op 6 september. De overige concerten daar zullen maandelijks doorgaan op de eerste zondag van de maanden juli tot september.

Voor onze jaarlijkse beiaarduitstap bezoeken de aangesloten vrienden op donderdag 8 oktober in Asten o.a. het museum Klok & Peel.

 

Wekelijks wordt de beiaard van de St.-Pieterstoren bespeeld op zaterdagnamiddag omstreeks 15.30 u.  

 

Aansluiten bij onze vriendenkring kan door een bijdrage van € 17 over te maken op rekeningnummer BE49 8538 7382 8471 t.n.v. Vrienden van de Beiaard Mol.

Hiervoor ontvang je een programmabrochure, een voorbehouden zitje op de luisterplaats (binnenkoer van de Kunstacademie Markt 28 Mol) en de nabespreking met drankje na de concerten in Mol-centum. Ook deelnemen aan onze jaarlijkse excursie is via uw lidmaatschap mogelijk.

Wij hopen je tijdens dit concerseizoen meermaals te mogen begroeten.

 

Herman Valgaeren

Coördinator Vrienden van de Beiaard-Mol

 

 P.S.: Onze programmabrochure (in pdf-formaat) van de jaarlijkse zomerconcertencyclus vind je onder de hoofding "Op de hoogte blijven - Overzicht Nieuwsbrieven"

<
>
x