vtbkultuur Vosselaar

Vosselaar

Boterhammen in het park

In de laatste week van augustus vindt weer het legendarische lunchconcert in het Warandepark te Brussel plaats. Het gaat door in het Warande park vanaf 12.00 uur. Daarna maken we een door Johan Holvoet gegidste wandeling rondom een bepaald thema of in een bepaalde wijk in Brussel.

Datum: 24/08/2020 tot 28/08/2020
Uur: 12:00
Uur van samenkomst: 11.30
Plaats: Warandepark
Adres: Warandepark , 1000 Brussel
Plaats van bijeenkomst: inkomhal station Brussel Centraal
Thema: Muziek
Type: Evenement

We vertrekken vanuit het station van Turnhout met de trein van 10:04u en komen aan in Brussel centraal om 11:22u. Vervoersbewijs moet je zelf voor zorgen.

We klimmen naar het Warandepark waar we het boterhammen in het park concert (georganiseerd door AB Brussel) zullen bijwonen. 

Je kan ondertussen je meegebrachte lunch verorberen of daar ter plaatsen iets om te eten aanschaffen.

Na de middag dalen we dan terug af naar het centrum van Brussel waar we onder leiding van Johan Holvoet een wandeling rondom een bepaald thema of in een bepaalde wijk van Brussel aanvatten.

In de vooravond nemen we dan (eventueel nog na nog een drankje en/of een etentje ergens in Brussel) de trein terug naar huis.

 

NB. : Aangezien het programma nog niet bekend is weten we ook de exacte datum nog niet, maar die wordt ruim van te voren doorgeven (meestal begin juli)

<
>
x