vtbkultuur Vosselaar

Vosselaar

GROTE GEBEURTENISSEN WERPEN HUN SCHADUWEN VOORUIT.

In 2022 bestaat vtbKultuur 100 jaar! We gaan dat vieren met een uitgebreid feestprogramma, een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl, een nieuw logo, ............................ een nieuw elan. Een tipje van de sluier kunnen we reeds oplichten. We komen met een cultuurkaravaan doorheen heel Vlaanderen, er zijn grote theaterproducties te bezoeken, er is een (internationale) cartoonwedstrijd, er komt een tournee van stand-up comedian Piv Huvluv met de voorstelling "Piv verenigt", en er zal een Expo "op stap met de VTB, 100 jaar cultuurtoerisme" ingericht worden. Ook in de verschillende afdelingen zullen de activiteiten in het teken van het feestjaar staan. Het startschot wordt gegeven in de Sint-Augustinuskerk in Antwerpen, op 29 januari 2022 - 100 jaar vtbKultuur ! 

We beginnen met een multimedia reportage "Dwars door de Stille Oceaan" door Patrick Dewilde, dan via Doornroosje, Taiwan naar Eindhoven en verder. Voor details: zie "ACTIVITEITEN". Hier vindt je vast een overzicht van het voorlopig programma 1e helft 2022.

Het nieuwe tabblad "GLUREN BIJ DE BUREN" is een nieuwe rubriek met aandacht voor de activiteiten van onze zusterafdelingen Geel en Westerlo.

Het programma 2022 KAMPEER-trips van Kultuur&Kamperen is er, weliswaar nog niet detail, maar toch ............. : zie "NIEUWS"

nieuws

Nieuws

<
>
x