vtbkultuur Vosselaar

Vosselaar

De "Vlaamse Meesters" geven hun naam aan de jaren 2018-2020. Was 2018 het jaar van Rubens, 2019  het jaar van Breugel, zo wordt 2020 het jaar van Van Eyck.

Maar voor vtbKultuur wordt 2020 ook het jaar van de buren. In dat jaar staat de werking van vtbKultuur nationaal in het teken van Buren. Het begrip buren is breed. We kunnen samen werken met onze buur-afdelingen, of op bezoek gaan bij buur-steden of -landsdelen in eigen land. Een buurland bezoeken behoort ook tot de mogelijkheden. 

Natuurlijk zijn er ook weer de multi-media reportages, We hebben reportages over China, Italië en Peru/Tadzjikistan op het programma staan. Verder komt er een lezing over Beethoven in het kader van het Beethovenjaar 2020.

Ook aan de daguitstappen wordt gewerkt: Scheldeland/Klein Brabant, Militair museum in Soesterberg gecombineerd met Paleis Soestdijk en het Singer Museum in Laren, een tweedaagse trip naar Amiens en een uitstap naar Oud Rekem in het teken van de psychiatrie. Enige tijd daarvoor organiseren we een avond over dit thema in Geel.

Kortom 2020 wordt weer een interesssant cultureel jaar, dus voor meer informatie over de activiteiten van vtbKultuur Vosselaar of wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en bezoek regelmatig onze website.

Binnenkort meer details onder de rubriek "ACTIVITEITEN"

 

Verder aandacht gevraagd voor de nieuwe serie KAMPEER-trips van Kultuur&Kamperen: zie onze rubriek "NIEUWS"

 

nieuws

Nieuws

<
>
x