vtbkultuur Turnhout

Turnhout

Voor de volgende maanden zijn er nog interessante activiteiten gepland waarvan verschillende het jaarthema SMAAK zeker ondersteunen:

Klik op de onderlijnde titels voor meer info.  

14 september 2019: Daguitstap Utrecht is volzet

15 september 2019: Open monumenten weekend in Brussel.

12 oktober 2019: Daguitstap Charleroi ook hier moeten we werken met een wachtlijst.

16 oktober 2019: Reisrepoartage van Dominiek Druart.

Wil u op de hoogte blijven van onze toekomstige activiteiten via mail? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en bezoek regelmatig onze website.

We vinden het fijn foto's van onze activiteiten te delen via onze website. Mocht er toch een foto bij te zijn waar u bezwaar tegen maakt kan u dit steeds melden en zullen we deze foto verwijderen op eenvoudige vraag via turnhout@vtbkultuur.be

 Zeer geslaagde Brusseldag: boterhammen in het park en dank zei de puike assistentie van vtbKultuur Brussel-Oost en zeer geslaagde en lekkere Chocoladewandeling. bekijk hier de foto's.

vtbKultuur regio Kempen was ook op de picknick van vtbKultuur Brussel in het Elisabeth park in Koekelberg, wat foto's kan je via deze link bekijken.

 

We willen jullie ook melden dat er binnen vtbKultuur een themagroep is K en K (cultuur en kamperen) voor inlichtingen klik HIER en voor hun volgende activiteit in september 2019 klik je HIER.

                                                                                                                                                      vtbKultuur Turnhout wordt ondersteund door stad Turnhout.

 

 

 

nieuws

Nieuws

<
>
x