vtbkultuur Turnhout

Turnhout

 Voor 2020 is het jaarthema BUREN en we hadden hen zeer graag meermaals ontmoet maar ....het wereldgebeuren heeft er anders over beslist!

Voor 2021 is het jaarthema KLANK in al z'n facetten en de uitgestelde activiteiten van 2020 zullen daar ook een plaatsje vinden.

Cultuur beleven ziet er nu (voorlopig) anders uit en zal zo nog een tijdje blijven, maar gezondheid gaat voor alles!

We zijn nu aan het bekijken of we onze geplande reisreportage van het najaar nog kunnen laten doorgaan in het voorjaar van 2021, natuurlijk met het in acht nemen van de geldende corona-maatregelen.

Daarvoor vragen we ook jullie bijdragen en is vooraf inschrijven verplicht!

Klik op de onderlijnde titels voor meer info over vermelde activiteiten waar je ook de link naar inschrijving kan vinden:

28/10/20: reisreportage Tadzjikistan en Peru  Verplaatst naar voorjaar 2021!

02/12/20: nieuwste reisreportage van Gregory Lewilly Uitgesteld naar voorjaar 2021

Wil u op de hoogte blijven van onze toekomstige activiteiten via mail? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en bezoek regelmatig onze website.

We vinden het fijn foto's van onze activiteiten te delen via onze website. Mocht er toch een foto bij te zijn waar u bezwaar tegen maakt kan u dit steeds melden en zullen we deze foto verwijderen op eenvoudige vraag via turnhout@vtbkultuur.be

 

We willen jullie ook melden dat er binnen vtbKultuur een themagroep is K en K (cultuur en kamperen) voor inlichtingen klik HIER en via deze link kan je hun laatste nieuwsbrief vinden.

                                                         vtbKultuur Turnhout wordt ondersteund door stad Turnhout.

nieuws

Nieuws

<
>
x