vtbkultuur Turnhout

Turnhout

Voor 2020 is het jaarthema BUREN en zullen er nog interessante activiteiten gepland worden waarvan verschillende het jaarthema BUREN zeker ondersteunen:

Klik op de onderlijnde titels voor meer info over vermelde activiteiten.  

 

28+29 maart 2020: Weekend Bonn naar aanleiding van het Beethoven jaar.

Wil u op de hoogte blijven van onze toekomstige activiteiten via mail? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en bezoek regelmatig onze website.

We vinden het fijn foto's van onze activiteiten te delen via onze website. Mocht er toch een foto bij te zijn waar u bezwaar tegen maakt kan u dit steeds melden en zullen we deze foto verwijderen op eenvoudige vraag via turnhout@vtbkultuur.be

 Zeer geslaagde Brusseldag: boterhammen in het park en dank zei de puike assistentie van vtbKultuur Brussel-Oost en zeer geslaagde en lekkere Chocoladewandeling. bekijk hier de foto's.

vtbKultuur regio Kempen was ook op de picknick van vtbKultuur Brussel in het Elisabeth park in Koekelberg, wat foto's kan je via deze link bekijken.

 

We willen jullie ook melden dat er binnen vtbKultuur een themagroep is K en K (cultuur en kamperen) voor inlichtingen klik HIER en voor hun volgende activiteit in september 2019 klik je HIER.

                                                                                                                                                      vtbKultuur Turnhout wordt ondersteund door stad Turnhout.

 

 

 

 

<
>
x