vtbkultuur Torhout

Torhout

1e Fietszoektocht Roendtoeroet

Heb je zin in een leuke fietstocht met vrienden of familie? Neem dan deel aan deze zoektocht en maak kans op een mooie prijs.

Deze fietszoektocht van 34km laat je in en rond Torhout flaneren tussen 1 juli en 30 september.

 

Datum: 01/07/2019 tot 30/09/2019
Uur: 10:00
Plaats: Torhout
Prijs leden: 5€
Prijs niet-leden: 5€
Type: Wedstrijd/zoektocht/quiz

FIETSZOEKTOCHT ROENDTOEROET

Heb je zin in een leuke fietstocht met vrienden of familie? Doe dan mee aan onze zoektocht, en maak kans op een mooie prijs!

 

Deze fietszoektocht van 34km laat je in en rond Torhout flaneren tussen 1 juli en 30 september 2019. Deelnemen kost 5€ per formulier.

De formulieren kunnen aangekocht worden bij:          

*tot 17 juli bij bakkerij Dewilde, A. Deleustraat 94 in Wijnendale. Gesloten op zondagnamiddag en op woensdag.

*Mosterd Wostyn, Conscienceplein 7 in Torhout. Gesloten op zon- en feestdagen, en op donderdag- en zaterdagnamiddag. Check hun website of FB op mogelijk verlof.

*via torhout@vtbkultuur.be

 

De formulieren hebben allemaal een uniek nummer, en moeten uiterlijk op 30 september om 24u ingediend zijn bij vtbKultuur Torhout p/a Zuidstraat 135 te 8480 Ichtegem of mailen naar torhout@vtbkultuur.be.

Merk je onderweg onregelmatigheden op, dan kan je dit melden op hetzelfde e-mailadres. ‘hier’ in de vraagstelling betekent in de onmiddellijke omgeving van het gefotografeerde voorwerp.

De jury heeft altijd gelijk. De winnaars worden persoonlijk verwittigd en uitgenodigd voor de prijsuitreiking op 3 oktober in de Torhoutse bibliotheek, tijdens de reisvoorstelling over Peru en Tadzjikistan.

 

De route is opgebouwd volgens de fietsknooppunten, en kan op eender welke plaats in eender welke richting gestart worden. Gratis parking heb je aan het kasteel van Wijnendale, kasteel d’Aertrycke, Groenhovebos en de Gezelleparking aan de achterkant van het station in Torhout. Een handige app om je startpunt te kiezen is die van Vlaanderen Fietsland of op internet met Fietsnet.be

De route: 81 – 5 – 80 – 4 – 71 – 85 – 70 – 63 – 88 – 72 – 90 – 82 – 12 – 8 – 81

Langs het parcours werden 30 foto’s genomen die je in willekeurige volgorde terugvindt op jullie formulier. Noteer het antwoord bij de corresponderende foto. Soms meerdere antwoorden mogelijk per foto.

 

Gelieve steeds het verkeersreglement te volgen. Alle antwoorden kunnen gevonden worden zonder privégrond te betreden.

De schiftingsvraag vind je aan het zijraam van mosterd Wostyn.

 

Veel succes!!!

<
>
x