Cultuursmakers

Tielt

Natuurwandeling Meikensbossen/Poelberg

Voor deze wandeling voorzien we een uitmuntende natuurgids, nl. Koen Himpe van Natuurpunt De Torenvalk. Uiteraard zullen we ook alle geldende corona-maatregelen in acht nemen. Cultuursmakers | Tielt heeft het Covid Event Risk Model ingevuld en daarbij groen licht gekregen om deze wandeling te laten doorgaan, ook hebben wij voorafgaandelijk een Covid-19 draaiboek opgemaakt. Bijkomend heeft het Natuurpunt De Torenvalk de toestemming gekregen om tijdens deze exitperiode begeleide wandelingen te organiseren. De wandeling kan dus in alle veiligheid en corona-proof doorgaan.

We vragen een bijdrage van 7,50 EUR (leden Cultuursmakers 7,00 EUR). Hierin is, naast de wandeling, na aankomst ook een appelsapje van een lokale bioteler inbegrepen.

Het doelpubliek zijn volwassenen en scholieren vanaf 12 jaar, rolstoelen en buggy's zijn moeilijker hanteerbaar voor deze wandeling. De voorziene wandeling gaat over maximaal 6 km. Het thema switcht van natuur en landschap naar erfgoed.

Deelnemen kan enkel en alleen door voorafgaandelijke online inschrijving via de volgende knop: Wandeling 9.30 uur

Opgelet: iedere deelnemer dient individueel in te schrijven met naam, voornaam, geboortedatum, telefoonnummer (vast of mobiel) en emailadres. Dit om nadien, indien nodig, de nodige contact tracing te kunnen laten uitvoeren. Je kan tevens bij de inschrijving laten weten of je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen (voor diegenen die deze nieuwsbrief nog niet rechtstreeks ontvangen).

De wandeling is momenteel beperkt tot 25 personen. Na het bereiken van dit aantal is inschrijven niet meer mogelijk. De inschrijvingen stoppen zaterdag 11 juli om 19 uur. Indien wij nog kunnen beschikken over een tweede gids wordt het aantal verhoogd tot 50 of komt er een tweede wandeling in de namiddag.

Indien er voldoende belangstelling is, en als we kunnen beschikken over bijkomende gidsen, kunnen we overwegen om bijkomende sessies te organiseren. Daartoe kan je, indien de wandeling volzet is, een mailtje sturen naar tielt@cultuursmakers.be.

<
>
x