Cultuursmakers

Tielt

[GEANNULEERD] Hersftzoektocht (NM)

Na een een herfstwandeling in de voormiddag organiseren we in de namiddag ook nog een zoektocht. Deze is zeer kindvriendelijk. Deze kan alleen geboekt worden alsook in combinatie met de lunch en/of de wandeling in de voormiddag.

Datum: 28/11/2021
Uur: 14:00
Uur van samenkomst: 13:45
Plaats: Bulskampveld/Lippensgoed
Adres: Urban Café, Bulscampveld 10-12, 8730 Beernem
Plaats van bijeenkomst: Urban Café
Prijs leden: 10 EUR (wandeling) - 2 EUR (zoektocht)
Prijs niet-leden: 11 EUR (wandeling) - 3 EUR (zoektocht)
Thema: Natuur
Type: Wedstrijd/zoektocht/quiz

Na de geslaagde, maar jammer genoeg doorregende, zomerwandeling doorheen de kouters van Kanegem organiseert Cultuursmakers | Tielt op zondag 28 nov om 10 u een herfstwandeling. 
 

We spreken af op de parking "Driekoningen" in het centrum van het provinciedomein Bulskampveld/Lippensgoed in Beernem (Bulscampveld 10-12 te 8730 Beernem). Van daaruit maken we een wandeling doorheen het 90 ha grote bosdomein tot aan het bezoekerscentrum aan de parking "het Aanwijs".

Deze herfstwandeling gaat opnieuw door onder leiding van onze eigen gids Hubert Lanckriet.  Die zal ons onderweg  vertellen over de geschiedenis van het Bulskampveld, over de moorden van Beernem, over de boring van Beernem in 1998, over het graf van het bar...,  de kruidentuin, het wagenmuseum, enz. 

En zoals jullie al weten organiseren wij niet zomaar een wandeling. Wie dat wil kan over de middag blijven eten in het trendy "Urban Café".

En als dat nog niet genoeg is kan je nadien meedoen aan een speciale en kindvriendelijke Cultuursmakers | Tielt-zoektocht.

De mogelijkheden voor deze dag zijn:

Herfstwandeling
Herfstwandeling + Lunch
Herfstwandeling + Lunch + Herfstzoektocht
Lunch + Herfstzoektocht

Herfstzoektocht (start vrij te bepalen)


De lunch is op eigen kosten zodat je tenvolle kan genieten van de uitgebreide kaart van het Urban Café (voor de hongerigen onder jullie geven we jullie hier alvast de link naar de spijskaart)

De herfstwandeling kan je meemaken voor 11 EUR (10 EUR voor leden van Cultuursmakers), Een aperitief t.w.v. max. 6 EUR is inbegrepen, voor een aperitief van boven de 6 EUR vragen we een supplement (de mogelijke aperitieven vind je hier).

Voor de zoektocht vragen we 3 EUR (2 EUR voor leden van Cultuursmakers). Kinderen tot 12 jaar kunnen uiteraard gratis mee. De winnaar van deze zoektocht (bepaald door loting om 16.30 uur uit de juiste antwoorden) krijgt twee leuke prijzen: één die lekker is en één die geldig is tot einde 2022. Rara... wat zijn deze twee prijzen?

Om te kunnen inschatten hoeveel personen er deelnemen vragen we wel om op voorhand in te schrijven, dit voor zowel de wandeling, de lunch als de zoektocht.

<
>
x