vtbkultuur Theaterclub Haspengouw

Theaterclub Haspengouw

Theatervoorstelling "One flew over the cuckoo's nest" bij Toneelgroep Eenhoorn in Sint-Lambrechts-Herk - GEANNULEERD

Theaterzonder 't Schuurtje is de perfecte plek voor onze theaterclub om samen te genieten van de voorstelling!
Ga een keer met ons mee en ontdek hoe gezellig zo'n theateravond kan zijn!

Datum: 27/03/2020
Uur: 20:15
Uur van samenkomst: 19:30
Plaats: Theatercafé 't Schuurtje
Adres: Sint-Lambrechts-Herkstraat 69, 3500 SINT-LAMBRECHTS-HERK
Prijs leden: 10 € (inclusief één drankje naar keuze)
Prijs niet-leden: 10 € (inclusief één drankje naar keuze)
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater

MacMurphy slaagt erin om zijn werkstraf om te zetten in een internering. Met charisma en overtuiging weet hij de patiënten in zijn leefgroep voor zich te winnen terwijl hij het autoritaire bewind van hoofdverpleegkundige Ratched openlijk in twijfel trekt. De toch wel wrange tweede helft van het verhaal deelt rake klappen uit en trekt de grens tussen winnen en verliezen. Maar is er überhaupt een grens? Het is gewoon een kwestie hoe je ermee om gaat.

One flew over the cuckoo’s nest’ toont ons de psychologische oorlog en dictatoriale vorm van machtsmisbruik maar doet dat op zo een manier dat het ons doet twijfelen of het verhaal nu in een instelling plaatsvindt of in onze moderne maatschappij. Het klinkt allemaal te vreselijk om waar te zijn, maar, bij God, er zijn zoveel dingen die echt waar zijn, zelfs al zijn ze nooit gebeurd.

Auteur: Dale Wasserman
Regie: Andy Van Nuffel 
Cast: Kim Biebaut, Sven Brugmans, Evelien Engels, Robert Eurlings, Maurice Gaens, Kenneth Gijsbrechts, Geertrui Heene, Robby Henrix, Sara Moons, Theo Munters, Luc Pardon, Katrien Timmers, Mitras Van Aken, Veerle Vanderbeuken

 

Inschrijven kan tot en met 19 maart 2020 (of zolang er plaatsen beschikbaar zijn) en dit kan je online via de knop rechtsboven op deze pagina.

 

<
>
x