vtbkultuur Theaterclub Denderstreek

Theaterclub Denderstreek

Theatervoorstelling "Harrie let op de kleintjes” bij het Farcetheater in Gent

 

 Ga met ons mee naar de ‘avant-première’ van deze eerste productie van het Farcetheater, het komische stuk “Harrie let op de kleintjes”. 

Datum: 06/02/2020
Uur: 20:15
Uur van samenkomst: 19:45
Plaats: Theater Scala
Adres: Dendermondsesteenweg 163-165, 9000 Gent
Prijs leden: 20 €
Prijs niet-leden: 22 €
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater

"Harrie let op de kleintjes" is een knotsgekke komedie van Jon Van Eerd. De nieuwe Nederlandse koning van de klucht trok er volle zalen mee in Nederland. Dit is nu de Vlaamse première in primeur!

Verhaal
Harrie Vermeulen (Peter Van Asbroeck) moet tegen wil en dank babysitten op de baby’s van vrienden. Zijn vrouw Inez (Christel Domen) moet daarenboven dringend weg naar een feest van de generaal. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er een enorme puinhoop van. Wanneer zijn vriend Sam (Chris Van Espen) aan de deur staat, besluit hij ook nog eens om mee te gaan naar een Star Wars-ruilbeurs. Harrie belt daarom in allerijl zijn nichtje (Jamie-Lee Six) op om te babysitten, maar die blijkt nog in Parijs te zitten. Toch besluiten ze te gaan. Weer thuisgekomen zijn de baby’s verdwenen. En dan komen een jonge, ambitieuze inspecteur (Anthony Van Caeneghem) en diens commissaris (Anton Cogen) op de proppen. Zo volgen de problemen zich alleen maar op.

Regie: Eric Meirhaeghe.

 

Inschrijven kan je online via de knop rechtsboven op deze pagina.

 

In de prijs is inbegrepen: de voorstelling, het programmaboekje en de mogelijkheid tot een foto met de acteurs.

In de omgeving is gratis parkeergelegenheid en de locatie ligt op wandelafstand van het Station Gent Dampoort.

Busvervoer
Wie wil kan vanuit Aalst of vanuit Ninove ook met de vtbKultuur-bus meerijden naar Gent.
De meerprijs hiervoor is € 15 per persoon (heen en terug uiteraard! ;-) ). Bij je inschrijving kan je het busvervoer aanvinken als je dat wenst. Na betaling ontvang je dan de exacte opstapplaats en het vertrekuur. 

<
>
x