vtbkultuur Sint-Niklaas

Sint-Niklaas

GEZINSWANDELING 16 JULI 2017

Gezinswandeling in Kruibeke Bazel onderleiding van natuurgids Koen Wauman

Datum: 16/07/2017 tot 01/01/1970
Uur: 13:30
Plaats: Kruibeke / Bazel
Plaats van bijeenkomst: vertrek aan Modecoupon, Heistraat 92, 9100 Sint-Niklaas
Prijs leden: gratis voor leden van Gezinsport Vlaanderen vzw
Prijs niet-leden: 1 euro
Type: Evenement

Zondag 16 juli om 13.30 u GEZINSWANDELING IN KRUIBEKE/BAZEL.

Leiding: natuurgids Koen Wauman.

 

De wandeling vertrekt aan het borstbeeld van Amedee Verbruggen achter de kerk op het dorpspleintje van Bazel. Via het mooie park van het kasteel van Wissekerke wandelen we door de broekbossen naar de monding van de Kallebeek in de Schelde om langs zachte weiden en het krekengebied terug te keren naar het centrum van Bazel. We bekijken samen de mooie fauna en flora in het park en dit gecontroleerd overstromingsgebied, en krijgen wat uitleg over de geschiedenis van het gebied, over de enorme werken die er plaatsvonden en ook nu nog doorgaan in het kader van het Sigmaplan.

Praktisch: Vertrek aan Modecoupon, Heistraat, 92, 9100 Sint-Niklaas om 13.30 uur. De wandeling is makkelijk, is ongeveer 8 km lang en duurt tot 16u30. Carpooling mogelijk.

 

De VWO is nu samengegaan met de Gezinssport Vlaanderen vzw. Dit houdt nog geen gevolgen in voor 2017: je kan nog altijd lid worden met alle voordelen vandien: gratis deelname aan wandelingen en fietstochten van de Gezinssport Vlaanderen vzw in heel Vlaanderen.

De lidmaatschapsbijdrage blijft ook in 2017 dezelfde als in 2016. Een hoofdlid betaalt € 12,50. Een bijlid minstens € 7,50. Een gezinslidmaatschap (minstens 3 personen verblijvend op hetzelfde adres) kost € 27,50. Het tijdschrift De Wandelvogel blijft bestaan zoals we het nu kennen, onder dezelfde naam en vorm. Vergeet niet dat meerdere mutualiteiten deze bijdrage terugbetalen.

Dank zij het lidmaatschap van een aantal deelnemers kunnen we ook niet-leden weer een verzekering aanbieden tegen 1 euro per activiteit zoals vroeger.

<
>
x