vtbkultuur Sint-Katelijne-Waver

Sint-Katelijne-Waver

vtbKultuur-pas 
Met het hele gezin voordelig van cultuur genieten!

Ben jij zot van cultuur? En zie je het wel zitten om met het hele gezin voordelig van cultuur te genieten? Dan moet je beslist een vtbKultuur-pas aanschaffen! Voor 20 euro ben je met het hele gezin een jaar lang lid van onze culturele bende. 

Jouw voordelen op een rijtje:

  • Je neemt aan alle activiteiten van onze vtbKultuur-groep deel aan ledenprijs. 
  • Ook alle activiteiten van onze vtbKultuur-collega’s elders zijn voor jou toegankelijk aan ledenprijs. Jaarlijks organiseren we allemaal samen ongeveer 2500 vtbKultuur-activiteiten. Je vindt ze op www.vtbkultuur.be/activiteiten.
  • Je krijgt 5 euro korting bij de aankoop van een Open Monumentenkaart per persoon. Je betaalt dan 20 in plaats van 25 euro en krijgt hiermee toegang tot uitzonderlijke erfgoedplaatsen in Vlaanderen en heel wat kortingen en voordelen bij meer dan 250 monumenten in Vlaanderen.
  • Je krijgt 6 euro korting bij de aankoop van een (nieuwe) Museumpas per persoon. Je betaalt dan 53 in plaats van 59 euro om een jaar lang de permanente tentoonstellingen van meer dan 170 musea gratis te bezoeken. Ook heel wat tijdelijke tentoonstellingen kan je gratis of met fikse korting bezoeken.
  • Je krijgt minstens 4 keer per jaar de nationale nieuwsbrief OOGwenk, boordevol culturele inspiratie, in je mailbox. 
  • Je krijgt regelmatig extra voordelen zoals mooie kortingen voor unieke voorstellingen of evenementen. 

In een lidmaatschap op VAB was als voordeel het lidmaatschap van vtbKultuur inbegrepen. Dit voordeel stopte in juni 2020. Voor 2020 hebben we dit voordeel verder laten lopen maar vanaf 2021 zijn VAB leden niet meer automatisch lid van vtbKultuur en vragen wij hen om via onze afdeling lid te worden voor onze werking. 

 

Hoe word je lid?

Vul het formulier hiernaast in en klik op ‘word lid’. 

Betaal vervolgens 20 euro op rekening van onze vtbKultuur-groep: BE89 0000 5846 0785

Je vtbKultuur-pas valt even later in je brievenbus.

 

We beloven dat je geen spijt zal krijgen van je lidmaatschap en wensen je veel cultuurplezier.

<
>
x