vtbkultuur Sint-Katelijne-Waver

Sint-Katelijne-Waver

Zoo of life, musical en familieverhaal.

ZOO of Life is hét grootse musicalspektakel waarmee ZOO Antwerpen in 2018 op een originele manier zijn 175ste verjaardag viert.

Datum: 07/04/2018 tot 01/01/1970
Uur: 14:00
Plaats: Koningin Elisabethzaal, Koningin Astridplein 26, Antwerpen
Plaats van bijeenkomst: 2860 Sint-Katelijne-Waver, aan het station
Prijs leden: € 41,00 (volwassenen) & € 32,00 (kids t/m 17 jaar)
Thema: Natuur
Type: Evenement

ZOO Antwerpen is al sinds 1843 een ontmoetingsplaats, een oase middenin de drukke stad, een rustpunt op de snelweg van het leven. De ZOO vormt een gemeenschap van eigen medewerkers, maar ook van abonnees en van bezoekers. ZOO Antwerpen en Planckendael hebben een belangrijke sociale waarde die de dynamiek van de organisatie stuurt. Daarom willen ze er met z’n allen, met de ZOO en al hun vrienden, een heel gelukkige verjaardag van maken.

Zoo of Live: Het wordt een warm familieverhaal met veel humor en heel wat vertederende stukjes, waarbij de dieren via moderne technieken geïntegreerd worden in de voorstelling. Het gaat om een belevingstheater waarbij de ziel van de Zoo tot uiting komt. In totaal staan er veertien professionele acteurs en musicalartiesten (Janine Bisschaps, Jelle Cleymans, Barbara Dex, Tinne Oltmans, Ivan Pecnik, Peter Thyssen,...) op het podium. Ze brengen samen met honderden liefhebbers die een hart hebben voor de Zoo de show waarin de liefde tussen mens en dier centraal staat. Ze worden muzikaal begeleid door een dertienkoppig professioneel orkest.

Ticketprijzen voor rang 1 plaatsen (reservatiekosten inbegrepen):

  • volwassenen: € 41,00 (€ 43,00 voor niet-leden)
  • kids t/m 17 jaar: € 32,00 (34,00 voor niet-leden)

Wil je zeker zijn van een uitstekend plekje,bestel dan nu je tickets!

Praktische info: De koninging Elisabethzaal ligt naast het Centraal Station van Antwerpen, we nemen daarom de trein.

<
>
x