vtbkultuur Sint-Katelijne-Waver

Sint-Katelijne-Waver

Bezoek aan Colruyt en het Hallerbos (inschrijven voor 30/03)

We maken kennis met het logistieke centrum Dassenveld van Colruyt te Halle. Tijdens het bezoek wordt informatie verstrekt over logistieke en duurzaamheids aspecten die zich daarbij afspelen. Na de lunch rijden we naar het Hallerbos waar de blauwe boshyacinten bloeien.

Datum: 26/04/2018
Uur: 07:30
Plaats van bijeenkomst: Parking CC De Mol te Lier
Prijs leden: 55
Prijs niet-leden: 60
Thema: Natuur
Type: Groepsbezoek

We maken kennis met het logistieke centrum Dassenveld te Halle. Tijdens het bezoek wordt uitgebreide informatie verstrekt over de logistieke aspecten die zich daarbij afspelen. Colruyt is ook erg actief op het gebied van duurzame energie. Ook dit wordt nader toegelicht met een bezoek aan de technische installaties. Het bezoek is niet geschikt voor rolstoelgebruikers of mensen die moeilijk te been zijn omwille van de vele trappen tijdens de rondleiding.

Na deze rondleiding gaan we lunchen (voorgerecht-hoofdschotel-dessert. Drank niet inbegrepen) Vervolgens rijden we naar het Hallerbos. Voor de blauwe pracht van de boshyacinten komen bezoekers van heinde en ver. Neem je fototoestel maar mee want de bloei is maar een beperkte periode te zien.

Na een korte koffiestop keren we terug naar huis.

Vertrek per bus aan parking De Mol in Lier om 7u30 (evt ook opstapplaats in Duffel) om 19u30 terug in Lier.

Hoe je plaats reserveren? meldt je aan voor 30 maart bij Lieve Schoelynck per telefoon of mail naar sint-katelijne-waver@vtbkultuur.be en vermeld je naam, adres en gsm nr. geef op of je lid bent van vtbKultuur of niet en met hoeveel personen jullie deelnemen. Schrijf het juiste bedrag over op de rekening van vtbKultuur Sint-Katelijne-Waver: BE89 0000 5846 0785 

Foto: © www.hallerbos.be

<
>
x