vtbkultuur Sint-Katelijne-Waver

Sint-Katelijne-Waver

40 - 45 musical

Een nieuwe spektakel musical van de hand van Studio 100.

Datum: 18/11/2018
Uur: 18:00
Uur van samenkomst: 17:30
Plaats van bijeenkomst: Schoonmansveld - Puurs
Prijs leden: 60 euro voor rang 1 (i.p.v. 69,95 euro)
Type: Evenement

Inhoud

Na het overdonderend succes van de spektakel-musical 14-18, komt Studio 100 nu met een opvolger: de spektakel-musical 40-45. Deze productie belooft zo spectaculair te worden als zijn voorganger en zal het verhaal vertellen van het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De première is voorzien voor 2018, exact 100 jaar na het einde van de Eerste Wereldoorlog én het moment waarop helaas de kiem voor de Tweede Wereldoorlog werd gelegd. 

Gert Verhulst: “335 000 mensen kwamen kijken naar 14-18. Het was overweldigend. Avond na avond staande ovaties, ontelbare positieve reacties van ontroerde toeschouwers. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze nieuwe musical een verhaal gaan vertellen dat minstens zo aangrijpend is, maar tegelijkertijd toch helemaal anders.”

 

Verhaal : 

Antwerpen, net na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin.

Ook in het gezin van Staf en Louis... 

 

Timing

De voorstelling duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten (zonder pauze)

 

We hebben nog enkele plaatsen.

<
>
x