vtbkultuur Sint-Gillis-Vorst

Sint-Gillis-Vorst

Movies&More April

Vertoning van de film Brussels by Night (1983) van Marc Didden. Een hele avond in het teken van Brussel! Regisseur Marc Didden zal een woordje uitleg geven bij de film. We kennen Marc Didden als regisseur-scenarist, journalist, publicist en columnist. Hij woont sinds 1951 in Brussel.

Datum: 26/04/2018 tot 26/04/2018
Uur: 19:30
Plaats: GC Pianofabriek
Adres: Fortstraat 35, 1060 Sint-Gillis
Prijs leden: €3 per film / €10 voor 4 films
Prijs niet-leden: €5 per film / €14 voor 4 films
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Evenement

Elke 4de donderdag van de maand organiseren wij Movies&More in GC Pianofabriek. We vertonen dan een film en zorgen voor een interessante omkadering.

Op 26 april is Brussels by Night (1983) van Marc Didden aan de beurt. De hele avond staat in het teken van Brussel!

Regisseur Marc Didden zal een woordje uitleg geven bij de film. We kennen Marc Didden als regisseur-scenarist, journalist, publicist en columnist. Hij woont sinds 1951 in Brussel. In zijn  boek, "Een Gehucht In Een Moeras"  (2017) geeft hij vanuit nostalgisch-historisch perspectief een overzicht van de 19 gemeenten die Brussel telt. Van dichtbij belicht hij enkele pareltjes en bijzondere plekjes. We nodigen hem graag uit om een woordje te zeggen over de emoties die de stad bij hem oproept.

 Gehucht In Een Moeras"  (2017) geeft hij vanuit nostalgisch- historisch perspectief een overzicht van de 19 gemeenten die Brussel telt. Van dichtbij belicht hij enkele pareltjes en bijzondere plekjes. We nodigen hem graag uit om een woordje te zeggen over de emoties die de stad bij hem oproepen.

<
>
x