vtbkultuur Sint-Genesius-Rode

Sint-Genesius-Rode

Titanic, de musical

De Titanic meert aan op het Donkmeer in Berlare. Voel de wind en het water terwijl het onzinkbare schip aan haar eerste en laatste reis begint.

Datum: 07/09/2019
Plaats: Donkmeer
Prijs leden: € 36,-
Prijs niet-leden: € 38,-
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - concert

De Titanic meert aan op het Donkmeer in Berlare.

Voel de wind en het water terwijl het onzinkbare schip aan haar eerste en laatste reis begint.

Gebaseerd op echte mensen aan boord van het meest legendarische schip ter wereld, is ‘Titanic, de musical’ een verbluffend en opwindend spektakel, gericht op de hoop en de dromen van haar passagiers. Aan boord : 1301 passagiers en 941 bemanningsleden; elk van hen ging aan boord met een eigen verhaal, eigen ambities. In deze grootse musicalproductie beleef je hun laatste dagen en uren. In openlucht ben je één van hen. Stap over de loopplank en maak kennis met de scheepsdirecteur Ismay die geschiedenis wil schrijven en het schip tot het uiterste drijft, kapitein Smith die de snelheid van 23 knopen opvoert, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale fout maakte.

Titanic, de musical ging in 1997 op Broadway in première en kon op heel wat bijval rekenen.

De muziek en liedteksten van Maury Yeston en het script van Peter Stone wonnen samen een Academy Award, een Emmy Award, een Olivier Award en drie Tony Awards.

De Nederlandse vertaling is van Daniël Cohen; de regie is in handen van Tijl Dauwe. Geert Baetens heeft de muzikale leiding en Marnik Baert ontwierp het decor.

Welke topcast aan boord gaat van de Titanic moet nog even geheim blijven. De komende weken en maanden krijg je de grote namen van de passagierlijst te zien op Facebook en www.festivaria.eu; zo blijft het ook voor jou een spannende reis.

Dit is geen cinema; dit is echt een absolute aanrader voor elke musicalliefhebber. Boek nu jouw tickets en scheep in voor het meest intense avontuur van 2019.

Praktisch : Openluchtscène op het Donkmeer  -  Tribune met overdekte, genummerde zitplaatsen

Tickets (rang 1) kosten € 38,00 pp, maar met vtbKultuurPAS 2019 slechts € 36,00

Inbegrepen : ticket   -  NIET inbegrepen : transport. Bij voldoende belangstelling leggen we vanuit Sint-Genesius-Rode (tegen betaling) een aparte buslijn in.

Wie wil deelnemen, meldt dit voor 01 april ek  via sintgenesiusrode@vtbkultuur.be en/of 0478 46 25 41.

Tegen 10 april ek verwachten we ook de betaling van het verschuldigde bedrag op rekening BE74 0001 6318 3807 van vtbKultuur Sint-Genesius-Rode (met  vermelding ‘Titanic’)

<
>
x