vtbkultuur Sint-Genesius-Rode

Sint-Genesius-Rode

SALSGRO-foto-zoek-wandeling

De (korte) SALSGRO-foto-zoek-wandeling (ca 4 km) SALSGRO staat voor ‘een klein stukje SGR, een stuk Alsemberg en nog een stuk Sint-Genesius-Rode’.

Datum: 03/08/2020 tot 27/09/2020
Plaats: Sint-Genesius-Rode & Alsemberg
Adres: Dorpsstraat , 1640 Sint-Genesius-Rode
Prijs leden: gratis
Prijs niet-leden: gratis
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Natuur
Type: Wandeling of fietstocht
Beschikbare plaatsen: 0

Ons ‘vtbKultuur-CORONA-stilzitten’ heeft lang genoeg geduurd én het ‘samenbrengen van ideeën’ heeft ervoor gezorgd dat vtbKultuurafdeling SGR en de vtbKultuur-themagroepen ‘Foto-Raw’ en ‘De Houtblazers’ jullie tijdens de nog resterende zomerperiode alleszins – weliswaar binnen de eigen ‘gezins-‘ OF ‘sociale’ CORONA-bubbel – de kans bieden WANDELEND onze omgeving te verkennen.

MAW van nu tot 27 september bieden wij ‘alle geïnterseerden’ de kans de eigen omgeving  ‘wandelend/stappend’ te verkennen én vast te stellen dat hier heel wat te beleven valt, zeker als je tijdens dat wandelen/stappen ook oog hebt voor de omgeving en de natuur !

Deelname aan deze foto-zoek-wandelingen is gratis !

De (korte) SALSGRO-foto-zoek-wandeling (ca 4 km)

SALSGRO staat voor ‘een klein stukje SGR, een stuk Alsemberg en nog een stuk Sint-Genesius-Rode’.

Deze foto-zoek-wandeling brengt de deelnemers  in hoofdzaak door verkavelingen, langs schoolgebouwen, 

over landelijke wegen, … Bij deze wandeling horen verschillende ‘soorten’ vragen om de ‘dingen’ en ‘details’ die we anders gewoon voorbij lopen onder de aandacht te brengen. 

Door technische problemen zijn 'route, vragen en antwoordformulieren' momenteel niet downloadbaar, wel aanvraagbaar via e-mail, waarvoor onze excusues. Zend gewoon een e-mail naar sintgenesiusrode@vtbkultuur.be en wij zenden je de gewenste route en het bijhorend antwoordformulier – via we transfer – digitaal door. 

BIJ 'D VOLGORDE VRAAG 14' STAAT ER EEN FOTO TE VEEL ! MET FOTO 2 VAN DIE VRAAG MOET JE GEEN REKENING HOUDEN !!!!

<
>
x