vtbkultuur Sint-Genesius-Rode

Sint-Genesius-Rode

NATUUR-foto-zoek-wandeling

In CORONA-tijden mag je blijven wandelen en dus stippelden wij een 14-15 km-wandeling uit.

Datum: 03/08/2020 tot 27/09/2020
Plaats: Parking bij kerkhof
Adres: Fonteinstraat , 1640 Sint-Genesius-Rode
Prijs leden: GRATIS
Prijs niet-leden: GRATIS
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Natuur
Type: Wandeling of fietstocht

Ons ‘vtbKultuur-CORONA-stilzitten’ heeft lang genoeg geduurd én het ‘samenbrengen van ideeën’ heeft ervoor gezorgd dat vtbKultuurafdeling SGR en de vtbKultuur-themagroepen ‘Foto-Raw’ en ‘De Houtblazers’ jullie tijdens de nog resterende zomerperiode alleszins – weliswaar binnen de eigen ‘gezins-‘ OF ‘sociale’ CORONA-bubbel – de kans bieden WANDELEND onze omgeving te verkennen.

MAW van nu tot 27 september bieden wij ‘alle geïnterseerden’ de kans de eigen omgeving  ‘wandelend/stappend’ te verkennen én vast te stellen dat hier heel wat te beleven valt, zeker als je tijdens dat wandelen/stappen ook oog hebt voor de omgeving en de natuur !

Deelname aan deze foto-zoek-wandelingen is gratis !

De (lange) NATUUR-foto-zoek-wandeling (14-15 km)

Deze foto-zoek-wandeling brengt de deelnemers  in hoofdzaak door de natuur (van Kwadeplas naar Waterloos veld en Zevenbronnen) waardoor goede wandelschoenen zeker aanbevolen zijn. Om ten volle te kunnen genieten van die natuur maar onderweg toch aandacht te hebben voor de mooie, aparte dingen en details hoort er bij deze wandeling slechts één soort vragen.

Door technische problemen zijn 'route, vragen en antwoordformulieren' momenteel niet downloadbaar, wel aanvraagbaar via e-mail, waarvoor onze excusues. Zend gewoon een e-mail naar sintgenesiusrode@vtbkultuur.be en wij zenden je de gewenste route en het bijhorend antwoordformulier – via we transfer – digitaal door.

<
>
x