vtbkultuur Sint-Genesius-Rode

Sint-Genesius-Rode

Doe het zelf neushoorn !

Toneel door KVT De Noordstar – De Lelie in een regie van Luc Collin

Datum: 16/03/2019
Uur: 20:15
Deuren open: 19.15
Plaats: GC De Boesdaalhoeve
Adres: Toekomstlaan , 1640 Sint-Genesius-Rode
Prijs niet-leden: € 12,00
Prijs voorverkoop: € 10,00
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Podiumactiviteit - theater
Foto's: Bekijk foto's van deze activiteit (slideshow)

DOE HET ZELF NEUSHOORN !   Regie : Luc Collin

Spelen mee : Ine De Coninck, Petra Milleville, Inge Collin, Gunter Keyaerts, Jan Wets, Pascal Deveen, Freddy Smet, Lieve Brillens

Zang : Anneloes Van Eesbeeck, Lieve Neuckermans, Kristien Denayer, Lieve Steens, Pieter Servranckx, Marie-Jeanne Devijnck, Steven De Smaele

De inhoud : Een spetterend, herkenbaar lachstuk van Pierre Soetewey dat zich afspeelt in het achterzaaltje van het café “Bij Wiza” : het reilen en zeilen van een vereniging die eens buiten de lijntjes wil kleuren en besluit zelf een toneelopvoering in elkaar te flansen ten voordele van de uitstervende neushoorn. Bijna niemand van de leden heeft podiumervaring; zeker de auteur-, de regisseur- en hoofdrolspeler-van-dienst zeer zker niet !

De personages, ofschoon verzonnen, zijn uit het leven gegrepen; de toestanden ook. Het geheel is een ode aan het verenigingsleven als onmisbare schakel in het sociale gebeuren, natuurlijk overgoten met de onmisbare humor. In één woord een ontspannend lachstuk.

Kaarten : € 10,- in voorverkoop (voor 13 maart via 0478 46 25 41 en/of sintgenesiusrode@vtbKultuur.be en het juiste bedrag overmaken op rekening) – aan de kassa betaal je € 12,-.

Voor wie zaterdagavond onmogelijk is, kan het toneelstuk ook beleven op zondag 17 maart om 15.00 uur in GC De Boesdaalhoeve !

<
>
x