vtbkultuur Sint-Denijs-Westrem

Sint-Denijs-Westrem

Vertelwandeling met Frank Degruyter...

...waarin Gent en andere bestemmingen centraal staan

Datum: 16/07/2020
Uur: 10:30
Uur van samenkomst: 10:15
Plaats: parking op het plein
Adres: Ledebergplein , 9050 Ledeberg
Plaats van bijeenkomst: Ledebergplein
Prijs leden: € 15
Thema: Natuur
Type: Wandeling of fietstocht
Beschikbare plaatsen: 19

Beste cultuurliefhebber

 

Wat hadden we jullie de laatste maanden graag mooie activiteiten aangeboden. Met veel cultuur of beter CULTUUR. Onze planning voor 2020 was helemaal afgewerkt en vele boeiende, interessante dossiers zaten in de cloud op uitvoering en inschrijvingen te wachten.

De corona-realiteit heeft er anders over beslist en ons allen in de intimiteit van eigen huis gevangengehouden.  Wekenlang! Maar we laten ons niet kennen en zijn terug aan de slag gegaan om alle planningen te hernemen, te reorganiseren, aan te passen aan de richtlijnen die voorgeschreven zijn….    Hieronder volgt de eerste uitnodiging.

 

Frank De Gruyter, de woordkunstenaar en verteller bij uitstek, heeft een zeer originele voorstelling van de Gentse feesten: “‘Gewone’ Gentse Feesten worden het niet, dus maken we er met een vertelwandeling ongewone van! Jij bent er, ik ben er en Gent is er ook nog altijd, gelukkig maar, en als kers op de zomerse taart heeft onze veiligheidsraad beslist dat culturele activiteiten vanaf 1 juli mogen doorgaan met een maximum van 200 personen. Dat moet voor deze vertelwandeling dus net lukken. Driewerf hoera!

Ik neem je op sleeptouw met verhalen waarin Gent en andere bestemmingen centraal staan. Op reis dus, maar te voet! Wandel mee en luister, zoek verbondenheid met de stad en met mekaar. Zelfs met anderhalve meter tussenruimte moet dat kunnen.

We vertrekken op de markt van Ledeberg en wandelen door een ruim en groengebied. Een nieuwe groene long in Gent. Afstand houden wordt geen probleem. Elkaar ontmoeten doorheen de verhalen ook niet!”

 

Praktisch: 

Wanneer: donderdag 16 juli 2020

Afspraak: 10.30 uur op het Ledebergplein ( ruime parkeergelegenheid )

Wandeling: 2.5 km en eindigen met een aperitief, daarna terug naar Ledebergplein (10 min.)

Deelname : 15 € per persoon

Lunchmogelijkheid in restaurant De Grade, bij gerenommeerde chef Piet Rogiers (vroeger Karel de Kerckhovelaan in Gent) voor 20 €.

Inschrijven per mail aan sint-denijs-westrem@vtbkultuur.be en betaling van het overeenstemmende bedrag op rekening BE66 0001 5590 2743 van SDW.

Max. 25 personen op de wandeling en 12 personen voor de lunch.

 

We kijken er naar uit jullie terug te zien.

Hartelijke groeten

 

Mia Bogaert en het bestuur

 

 

 

<
>
x