vtbkultuur Singlesvereniging Soltero

Singlesvereniging Soltero

Weg met 2019 - Op naar 2020

Zin om in goed gezelschap op het nieuwe jaar te klinken???

Datum: 31/12/2019
Plaats: Wachtebeke
Prijs leden: 74,5
Prijs niet-leden: 79,5
Thema: Culinair
Muziek
Type: Evenement

Met de positieve reacties van de deelnemers van vorig jaar in het achterhoofd, heeft Soltero beslist om opnieuw de mogelijkheid aan te bieden om in gezelschap te genieten van een ontspannend eindejaarsfeest. Uiteraard doen we dit met lekker eten én dansgelegenheid. Je hoeft dus helemaal niet thuis te blijven met Oudjaar! Soltero biedt jou het volgende galabuffet aan:

APERITIEF

Glaasje cava met een framboosje of fruitsap vergezeld van fijne hapjes van de chef

KOUD BUFFET

Gepocheerde zalm, tomaat opgevuld met Oostendse visdelicatessen, gerookte makreelfilet, Oosterse garnalen, serranoham, carpaccio van hert, wildpasteien van fazant en everzwijn, pastasalade, aardappelsalade, rijstsalade, diverse groentesalades, verschillende broodsoorten, dressings en koude sausjes

SOEPBUFFET

Kreeftensoep of bloemkoolsoep

HOOFDGERECHT

Op zijn geheel gebakken filet pur met seizoensgroenten en diverse warme sausjes en aardappelkroketten of frietjes

DESSERTBUFFET

IJstaart van vanille en mokka, huisgemaakte chocolademousse, profiterol, mini-éclairs, Brusselse wafels, huisgemaakte javanais, fruitpiramide & chocoladefontein

KOFFIEBUFFET

DRANKEN

Huiswijn (wit, rood), waters en frisdranken tot 24u00 zijn inbegrepen in de prijs. Daarna is de drank voor eigen rekening.

Om middernacht een glaasje op het nieuwe jaar, waarna de dansvloer opengaat met een discobar tot in de vroege uurtjes! 

Locatie

Dit alles gaat door in de feestzaal van restaurant “The new four seasons”, Craenendam 1 te 9185 Wachtebeke (gelegen in het provinciaal domein “Puyenbroeck”).

Er kan geparkeerd worden aan de zaal op de parking achter het horecacomplex.

Aanvangsuur

Deze feestelijke avond gaat van start om 19u00.

Kostprijs

74,50 euro per persoon voor leden en 79,50 euro voor niet-leden

Inschrijven

Soltero heeft een optie genomen voor 16 personen. De eerste 16 personen die inschrijven zijn dus zeker dat ze erbij zijn. Schrijf dus zeker tijdig in door het verschuldigde bedrag over te schrijven naar rekeningnummer BE65 3631 1331 1396 (BIC BBRUBEBB), op naam van “Soltero”, met als mededeling “ACT/Oudjaar 2019/GSM-nummer”. Belangrijk: bij annulatie na de uiterste inschrijvingsdatum kan het inschrijvingsgeld enkel gerecupereerd worden als we een vervanger voor jouw plaats vinden.

Uiterste inschrijvingsdatum

10 december 2019

<
>
x