vtbkultuur Singlesvereniging Soltero

Singlesvereniging Soltero

Wandeling Zichem-Diest langs GR-paden

Een luchtje scheppen in een verlengd weekend om probleemloos 10.000 stappen op onze stappenteller te halen

Datum: 02/11/2019
Plaats: Diest
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Natuur
Type: Wandeling of fietstocht

Afspraak in het treinstation van Diest waar we meteen de trein nemen naar ons startpunt, het treinstation van Zichem. Van daaruit wandelen we in ongeveer 15km (met drankstop) naar Diest. In het centrum van Diest krijgen jullie uitleg over de belangrijkste bezienswaardigheden. ’s Avonds eten we er samen nog iets. 

Afspraak

  • 12u45 stipt, inkomhal treinstation Diest (Stationsplein 1)
  • Gratis parking aan het treinstation.
  • Vergeet je enkel treinticket naar Zichem niet te kopen (2,40€, loket + automaat aanwezig) zodat we onze trein van 12u54 niet missen! 
Deelnemers die met de trein komen via Zichem, stappen daar af en wachten de rest van de groep op in de hal van het station. We arriveren in Zichem om 12u58 met de trein van 12u54 vanuit Diest. 
 

Inschrijven

 
  • De wandeling is gratis. De drankstop en het avondeten zijn op eigen kosten.  Inschrijven doe je ten laatste op woensdag 30 oktober door een mail te sturen naar caroline_frederix@hotmail.com met vermelding van: naam -  woonplaats – gsmnummer - of je al dan niet mee gaat eten ’s avonds - of je al dan niet in Zichem station de groep zal opwachten. 
  • Wie last minute nog mee wil, verwittigt mij telefonisch of per sms en moet er rekening mee houden dat er misschien geen mogelijkheid meer is om mee te gaan eten.

 

Meebrengen

 
kleingeld voor drankstop en avondeten
 

Organisator

 
Caroline Frederix, caroline_frederix@hotmail.com, 0474 66 89 60

<
>
x