vtbkultuur Singlesvereniging Soltero

Singlesvereniging Soltero

Wandeling in Halle-Zoersel

Een wandeling in Halle-Zoersel

Datum: 05/10/2019
Plaats: Oelegem
Thema: Natuur
Type: Wandeling of fietstocht

Met deze luswandeling van ± 17 km ontdekken we de Voorkempen. We wandelen vanaf het Provinciaal Domein Vrieselhof door de Halse Bossen, langs de Hooidonkse Beemden, door het Zoerselbos en komen terug aan in het Vrieselhof via de Antitankgracht en het Fort van Oelegem. Een tussenstop in het Boshuisje in Zoersel is voorzien om te picknicken en iets te drinken. Wie wil kan ’s avonds nog mee iets gaan eten in taverne de Remise in het Vrieselhof.

Afspraak

  • Inrit parking Provinciaal Domein Vrieselhof, Schildesteenweg 97, 2520 Oelegem
  • 12u30 stipt

Inschrijven

De wandeling is gratis. De drankstop en het avondeten zijn op eigen kosten. Inschrijven doe je ten laatste op woensdag 2 oktober door een mail te sturen naar caroline_frederix@hotmail.com met vermelding van naam, woonplaats, gsm-nummer en of je al dan niet mee gaat eten ’s avonds. Enkele dagen op voorhand ontvang je een deelnemerslijst per mail.

Wie last minute nog mee wil, dient rechtstreeks contact op te nemen met mij telefonisch of per sms (niet via mail aub) en moet er rekening mee houden dat er misschien geen mogelijkheid meer is om mee te gaan eten ’s avonds.

Meebrengen

  • kleingeld voor drankstop en avondeten,
  • picknick en drankje voor onderweg

Organisator

Caroline Frederix, caroline_frederix@hotmail.com, 0474 66 89 60

<
>
x