vtbkultuur Singlesvereniging Soltero

Singlesvereniging Soltero

Verjaardagsetentje met bowling

Soltero zag op 27 oktober 2012 het levenslicht. Om deze heuglijke gebeurtenis te vieren zochten we naar een passende activiteit voor een zesjarige. We kwamen terecht bij een bowling. Er wordt voor bowling The Max in Kortrijk gekozen, omwille van de goede bereikbaarheid per trein en auto.

Datum: 27/10/2018
Plaats: Kortrijk
Type: Evenement

Inleiding

Op zaterdag 27 oktober wordt Soltero exact 6 jaar oud. Dit vieren we heel graag met een verjaardagsetentje met bowling in The Max! te Kortrijk (Stationsplein 6A). Het programma start om 18u.00 met een aperitiefje (cava of fruitsapje). Een half uurtje later lopen we langs het buffet met ribbetjes à volonté, en verder vullen we ons bordje met warme aardappelen in de schil, een assortiment verse groentjes en verschillende sauzen. Alternatieven zijn een halve kip of een vegetarische lasagna, voor wie geen ribbetjes lust.

Tegen 20 uur maken we ons klaar om de strijd met de bowlingschoenen, bowlingballen en bowlingbaan aan te gaan. In ons arrangement zijn naast het aperitief, het buffet en de 2 bowlingspelletjes nog twee extra drankjes inbegrepen. Ken je deelnemers uit de voorbije jaren die geen uitnodiging ontvingen? Laat hen weten dat ze welkom zijn en stuur deze uitnodiging door. Wegens de nieuwe GDPR-wetgeving schrapten we de niet-leden uit onze bestanden.

Om een inschatting voor het ribbetjesbuffet te kunnen maken, vragen we je om je in te schrijven. Dit kan door voor 23 oktober 29 € (leden) of 32 € (niet-leden) op onze rekening BE653631 1331 1396 te storten, met vermelding “ACT/Verjaardag/menukeuze/gsm-nr”.

<
>
x