vtbkultuur Singlesvereniging Soltero

Singlesvereniging Soltero

Stationsstapper Wespelaar-Leuven

Wandeling langs GR-paden

Datum: 18/01/2020
Plaats: Leuven
Thema: Natuur
Type: Wandeling of fietstocht

Afspraak in het treinstation van Leuven waar we meteen de trein nemen naar ons startpunt, het treinstation van Wespelaar. Van daaruit wandelen we in ongeveer 20km (met drankstop) naar Leuven. Dat betekent wandelen in het mooie Haachts Broek, langs de Molen van Rotselaar, door typische Dijlelandschappen, door het Sint-Gertrudisbos en - mits een beetje klimmen en dalen - naar de Kesselberg, het dak van Leuven. ’s Avonds gaan we samen nog iets eten in Leuven in de buurt van het station.

Afspraak

10u45 stipt, inkomhal treinstation Leuven
Vergeet je enkel treinticket naar Wespelaar niet te kopen (2,60€, loket + automaat aanwezig) zodat we onze trein van 10u56 niet missen op spoor 8!
Deelnemers die met de trein komen via Wespelaar, stappen daar af en wachten de rest van de groep op in de hal van het station.
We arriveren in Wespelaar om 11u06 met de trein van 10u56 vanuit Leuven.

Inschrijven

De wandeling is gratis. De drankstop en het avondeten zijn op eigen kosten. Inschrijven doe je ten laatste op donderdag 16 januari door een mail te sturen naar caroline_frederix@hotmail.com met vermelding van: naam - woonplaats – gsmnummer - of je al dan niet mee gaat eten ’s avonds - of je al dan niet in Wespelaar station de groep zal opwachten. Wie last minute nog mee wil, verwittigt mij telefonisch of per sms en moet er rekening mee houden dat er misschien geen mogelijkheid meer is om mee te gaan eten.

Meebrengen

kleingeld voor drankstop en avondeten

Organisator

Caroline Frederix, caroline_frederix@hotmail.com, 0474 66 89 60

<
>
x