vtbkultuur Singlesvereniging Soltero

Singlesvereniging Soltero

Stappen van treinstation naar treinstation

Stappen van treinstation naar treinstation langs Grote Routepaden op zaterdag 8 juni 2019 

Datum: 08/06/2019
Plaats: Leuven
Type: Wandeling of fietstocht

We gaan onze beentjes nog eens strekken met een stationsstapper van ongeveer 15 à 16km. Langs Grote Routepaden stappen we van het treinstation van Leuven naar het treinstation van Sint-Joris Weert.   

Vanaf Abdij van Park in Leuven zitten we op het GR-pad en wandelen we langs het kasteel van Arenberg, de Dijle en natuurgebied Doode Bemde naar Sint-Joris Weert waar we de trein terug naar Leuven nemen. In natuurgebied Doode Bemde kunnen we even een kijkje nemen in de vogelkijkhut Grote Bron.

Een drank- en sanitaire stop zal aan het kasteel van Arenberg of aan het einde in Sint-Joris Weert gehouden worden. Wie wil, kan ’s avonds nog mee iets gaan eten op eigen kosten in de buurt van het treinstation van Leuven.

Afspraak 

Ingang stationsgebouw Leuven (buiten, Martelarenplein)
11u30 stipt

Inschrijven

De wandeling is gratis. De drankstop, het avondeten en het treinticket (± 3€) zijn op eigen kosten.  Inschrijven doe je ten laatste op woensdag 5 juni door een mail te sturen naar caroline_frederix@hotmail.com met vermelding van naam, woonplaats, gsm-nummer en of je al dan niet mee gaat eten ’s avonds. Enkele dagen op voorhand ontvang je een deelnemerslijst per mail.

Meebrengen

kleingeld voor drankstop,avondeten en treinticket, zonnecrème, verrekijker, drank en boterhammen voor onderweg

Organisator

Caroline Frederix, caroline_frederix@hotmail.com, 0474 66 89 60 

<
>
x