vtbkultuur Singlesvereniging Soltero

Singlesvereniging Soltero

Oudejaar 2018

Met Soltero trekken we naar "The Four Seasons" bij Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Hier wordt er een oudejaarsfeestje gevierd waar we graag bij willen zijn.

Datum: 31/12/2018 tot 01/01/2019
Uur: 19:00
Plaats: Wachtebeke
Prijs leden: 69,5
Prijs niet-leden: 69,5
Type: Evenement

Heb jij geen zin om thuis te blijven op Oudjaar maar wél om in gezelschap te genieten van een eindejaarsfeest met lekker eten en dansgelegenheid? Dan biedt Soltero jou het volgende galabuffet aan:

APERITIEF
Glaasje cava met een framboosje of fruitsap vergezeld van fijne hapjes van de chef

KOUD BUFFET
Gepocheerde zalm, tomaat opgevuld met Oostendse visdelicatessen, gerookte makreelfilet, Oosterse garnalen, serranoham, carpaccio van hert, wildpasteien van fazant en everzwijn, pastasalade, aardappelsalade, rijstsalade, diverse groentesalades, verschillende broodsoorten, dressings en koude sausjes

SOEPBUFFET
Bloemkoolsoep of kreeftensoep

HOOFDGERECHT
Op zijn geheel gebakken filet pur met seizoensgroenten en diverse warme sausjes en aardappelkroketten of frietjes

DESSERTBUFFET
IJstaart van vanille en mokka, huisgemaakte chocolademousse, profiterol, mini-éclairs, Brusselse wafels, huisgemaakte javanais, fruitpiramide & chocoladefontein

KOFFIEBUFFET

DRANKEN
Huiswijn (wit, rood), waters en frisdranken tot 24u00 zijn inbegrepen in de prijs. Daarna is de drank voor eigen rekening.

Om middernacht een glaasje op het nieuwe jaar, waarna de dansvloer opengaat met een discobar tot in de vroege uurtjes!

 

Locatie:
Dit alles gaat door in de feestzaal van restaurant “The new four seasons”, Craenendam 1 te 9185 Wachtebeke (gelegen in het provinciaal domein “Puyenbroeck”). Er kan geparkeerd worden aan de zaal op de parking achter het horecacomplex.

Aanvangsuur:
Deze feestelijke avond gaat van start om 19u00.

Kostprijs:
69,50 euro per persoon (leden en niet-leden)

Inschrijven:
Soltero heeft een optie genomen op 2 tafels van 8 personen. De eerste 16 personen die inschrijven zijn dus zeker dat ze erbij zijn. Schrijf dus snel in door 69,50 euro over te schrijven naar rekeningnummer BE65 3631 1331 1396 (BIC BBRUBEBB), op naam van “Soltero”, met als mededeling “ACT/Oudjaar 2018/GSM-nummer”. Belangrijk: bij annulatie na de uiterste inschrijvingsdatum zal er, naargelang de dag van annuleren, tot maximaal 25 euro worden teruggestort.

Uiterste inschrijvingsdatum:
10 december 2018

<
>
x