vtbkultuur Singlesvereniging Soltero

Singlesvereniging Soltero

Gentse Feesten

Traditiegetrouw nodigt Steven ons uit om een avondje (en een nachtje) in juli in de Gentse binnenstad te feesten.

Datum: 27/07/2019
Plaats: Gent
Plaats van bijeenkomst: Bankjes voor Mac Donalds op de Korenmarkt
Thema: Muziek
Type: Evenement

Hallo iedereen

De Gentse feesten zijn een jaarlijkse traditie die binnenkort weer voor de deur staan. Van vrijdag 19 juli 2019 tot en met zondag 28 juli 2019 zijn het de 176ste Gentse feesten, in de Gentse binnenstad (=de Kuip van Gent). Dit betekent : feesten, optredens, dansen, straattheaters en plezier maken en een glaasje drinken niet waar.

Naar jaarlijkse gewoonte nodig ik jullie op zaterdag 27 juli 2019 om 18 uur allen weer uit om dit ook eens met Soltero bij te wonen, om de sfeer en de gezelligheid op verschillende pleinen eens op te snuiven. 

Van Polé Polé op de Korenlei en de Graslei (reagge en salsa muziek), naar meer luistermuziek van Micheline Van Hautem en Dirk Blanchart op het Laurentplein(Luisterplein), of Coco jr. & The All Stars op de Korenmarkt, of dance muziek op het Boomtown festival op de Kouter, of Nacht van de Plansjee op het Sint-Baafsplein en nog zoveel meer een hele dag en nacht lang. Dus voor elk wat wils.

Het hele programma kan je ook op de site van de Gentse feesten terecht = http://www.gentsefeesten.stad.gent). je kan ook het feestenmagazine aanschaffen, te vinden in grootwarenhuizen of krantenwinkels voor slechts 2 Euro.

Praktische info

Afspraak dus op zaterdag 27 juli 2019 om 18u, aan de Mac Donalds op de Korenmarkt in Gent (bankjes voor de Mac Donalds).

Het is een gratis activiteit, maar drank en eten die avond zijn wel zelf te betalen.

Hoe geraak je er ?

a)Met het openbaar vervoer: neem je de trein tot in het station van Gent Sint-Pieters , en dan neem je vervolgens tram nummer 1 (Wondelgem/Evergem) naar de Korenmarkt. Je kan ook van uit het station Gent - Dampoort bus 3 (Mariakerke) nemen of bus 17/18 (richting Drongen), die ook stoppen aan de Korenmarkt of in de buurt ervan!!

b)Met de wagen vanuit Antwerpen/Kortijk neem je de E17, en je parkeren op de P&R in Gentbrugge. Vervolgens neem je tram 4 of 24 (naar de Muide) en kan je afstappen aan het Zuid. Daarna kan je door de Vlaanderenstraat naar de Korenmarkt wandelen.

Er rijden die nacht ook nachtbussen in verschillende richtingen (in Oost-Vlaanderen (het openbaar tot 1u ’s nachts). Voor meer info verwijs ik jullie door naar de website van de De Lijn : http://www.delijn.be.

Je kan ook in de binnenstad parkeren (in de parkings van het Zuid/St.Michiels/Vrijdagmarkt, Kouter, Ramen, enz…), of op de parking van de Dampoort, of langs de Coupure enz…, meestal op een wandelafstand van 15 minuten van het echte stadscentrum.

Let wel op met het circulatieplan en het éénrichtingsverkeer en met het feit dat verschillende belangrijke knooppunten die afgesloten zijn voor auto’s, waardoor je rond moet rijden, weer richting de stadsring R40?

Houd rekening betalend parkeren, in verschillende zone’s!! Zie website (https/stad.gent>mobiliteit>parkeren) in dit verband.

Graag een seintje vooraf als je dit wilt meemaken, naar Steven Vandenberghe voor woensdag 24 juli 2019 (via mail naar steven.vandenberghe@telenet.be of telefonisch op 0477/65.23.66).

Wie nog verdere info wil of vragen heeft kan ook steeds met mij contact opnemen.

Graag tot dan, en ‘aan allemaal ene goeie Gentse feesten dit jaar’!!!

Groeten van Steven VDB - Soltero

<
>
x