vtbkultuur Roeselare Rolarius & Anders op Stap

Roeselare Rolarius & Anders op Stap

Word lid van vtbKultuur

voor 20 euro = vtbKultuurpas = voordelig van cultuur genieten!

Ben jij zot van cultuur? En zie je het wel zitten om met het hele gezin voordelig van cultuur te genieten? Dan moet je beslist een vtbKultuur-pas aanschaffen! Voor 20 euro ben je een jaar lang lid van onze culturele bende. 

 

Jouw voordelen op een rijtje:

·         Je neemt aan alle activiteiten van onze vtbKultuur-groep deel aan ledenprijs. 

·         Ook alle activiteiten van onze vtbKultuur-collega’s elders zijn voor jou toegankelijk aan ledenprijs. Jaarlijks organiseren we allemaal samen ongeveer 2500 vtbKultuur-activiteiten. Je vindt ze op www.vtbkultuur.be/activiteiten.

·         Je krijgt 5 euro korting bij de aankoop van een Open Monumentenkaart. Je betaalt dan 20 in plaats van 25 euro en krijgt hiermee toegang tot uitzonderlijke erfgoedplaatsen in Vlaanderen en heel wat kortingen en voordelen bij meer dan 250 monumenten in Vlaanderen.

·         Je krijgt 6 euro korting bij de aankoop van een (nieuwe) Museumpas. Je betaalt dan 53 in plaats van 59 euro om een jaar lang de permanente tentoonstellingen van meer dan 170 musea gratis te bezoeken. Ook heel wat tijdelijke tentoonstellingen kan je gratis of met fikse korting bezoeken.

·         Je krijgt minstens 4 keer per jaar de nationale nieuwsbrief OOGwenk, boordevol culturele inspiratie, in je mailbox. 

·         Je krijgt regelmatig extra voordelen zoals mooie kortingen voor unieke voorstellingen of evenementen.

 

HOE WORD OF BLIJF JE LID???

 

Bezorg ons (jos.roeselare@vtbkultuur.be) volgende personalia: naam, voornaam, volledig adres, geboorteplaats en -datum, Tf- én GSM-nummer, emailadres, bankrekeningnummer en naam van de rekening-houder.
Voor bestaande leden: toch graag de bevestiging van Tf- én GSM-nummer, bankrekeningnummer en naam van de rekeninghouder.

Betaal vervolgens 20 euro op rekening van onze vtbKultuur Anders op Stap:
BE75 6528 2295 4651  met vermelding : “Naam, voornaam, Lid 2021”

Je vtbKultuur-pas valt even later in je brievenbus. 

We beloven dat je geen spijt zal krijgen van je lidmaatschap en wensen je veel cultuurplezier.

 

Het bestuursteam van vtbKultuur Anders op Stap Rumbeke/Roeselare, Rolarius Roeselare en de Leesclub Izegem/Roeselare

Belangrijk: VAB-leden zijn niet meer automatisch lid van vtbKultuur
 

Beste cultuurliefhebber,

Als VAB-lid heb je altijd aan de voordeligste tarieven kunnen genieten van alle vtbKultuur-activiteiten. VAB-leden waren immers automatisch lid van vtbKultuur. Dat gekoppeld lidmaatschap wordt nu opgeheven. 

Uiteraard blijven we je met open armen ontvangen op al onze activiteiten, maar als je vanaf 01 oktober 2020 verder wil profiteren van onze ledentarieven en andere ledenvoordelen, dan heb je een vtbKultuur-pas nodig. Voor 20 euro ben je met je hele gezin een jaar lang lid van vtbKultuur met alle (bovenstaande) voordelen vandien.

P.S.. Je vtbKultuur-pas 2021 is geldig van het moment van betaling tot en met 31 december 2021. 

 

<
>
x