vtbkultuur Roeselare Rolarius & Anders op Stap

Roeselare Rolarius & Anders op Stap

Uitgesteld is niet afgesteld

door de volkomen terechte maatregelen die onze regeringen ons opleggen zitten wij met zijn allen reeds weken in ons kot of anders op voldoende veilige afstand van elkaar. Leuk en sociaal is anders maar nood breekt wetten en gewoontes.
Samen volhouden !!
Hopelijk ondervonden jullie zelf, jullie familie, vrienden of kennissen nog geen persoonlijke en directe confrontatie met deze onzichtbare vijand. Laat het ons hopen voor nu en de toekomst want het gevaar zal zeer zeker nog geruime tijd blijven loeren en iedereen is vatbaar.

Moed houden dus en opletten !

Hebben jullie vragen, problemen, aarzel niet, talrijke diensten staan klaar om iedereen te helpen en ook wij willen desnoods bijspringen.
Op de eerste plaats primeert nu gezondheid en gezond verstand. Luister naar de overheid en de experts ter zake. Volg zeer zeker niet de nepbeweringen en commentaren van would-be experts op de sociale media. Die zijn volstrekt niet wetenschappelijk onderbouwd. Hou moed en bijt desnoods nog maar een paar keer goed op jullie tanden. Zorg goed voor je zelf en voor mekaar. Alleen als we met z’n allen de richtlijnen goed opvolgen kunnen we deze strijd winnen.

Samen slaan wij er ons door! Moeilijk gaat ook en nadien zullen we gesterkt terugblikken op deze nare ervaringen.

Veel sterkte, hopelijk kunnen wij elkaar binnen afzienbare tijd gezond terug ontmoeten en de hand drukken.

 

<
>
x