vtbkultuur Roeselare Rolarius & Anders op Stap

Roeselare Rolarius & Anders op Stap

Cultuurreis Normandie

Cultuurreis naar Normandie - impressioniste

Datum: 02/08/2020 tot 06/08/2020
Uur: 08:00
Uur van samenkomst: 08.00
Plaats: Rouen - Frankrijk
Adres: xx , 8800 Roeselare
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Meerdaagse uitstap/vtbKultuur-trip

Reis geannuleerd en verplaatst naar augustus 2021

Programma:

 
Dag 1: 2 augustus 2020. Aankomst Rouen tegen de middag. Na de lunch geleid bezoek aan het Musée des Beaux-Arts met speciale aandacht voor de collectie der impressionisten. Nadien vrije tijd. Diner en overnachting.
 
Dag 2: 3 augustus 2020. Onze verrassing! We geven geen details maar willen enkel kwijt dat we er een hele dag op uit trekken. In de late namiddag terug naar Rouen voor diner en overnachting.
 
Dag 3: 4 augustus 2020. Ganse dag Rouen met in de voormiddag geleide wandeling en in de namiddag het Historial Jeanne d’Arc. Diner en overnachting in het hotel.
 
Dag 4: 5 augustus 2020. Daguitstap naar Giverny: huis en tuinen van Monet, lunch in een kasteel en bezoek aan Auvers-Sur-Oise: Maison Van Gogh, begraafplaats en geleide wandeling. Diner en overnachting in Rouen.
 
Dag 5: 6 augustus 2020. Rit naar Dieppe. Bezoek aan het Musée-Château en stadswandeling met aandacht voor “De Raid op Dieppe” van 19 augustus 1942. Lunch in een bistro aan de vissershaven. Na de lunch terugreis naar België en thuiskomst in de late namiddag.
 
Je ontvangt tijdig het gedetailleerde programma en uurrooster.
 
Inbegrepen:
 
Naar goede gewoonte is onze prijs all-in, d.w.z. alles inbegrepen: onze begeleiding, busvervoer, fooi chauffeur, alle bezoeken, gidsen, wandelingen, maaltijden, dranken aan tafel en annuleringsverzekering. Geldig van het ontbijt op dag 1 tot en met de lunch op dag 5. We opteren dit jaar om tijdens de terugreis op dag 5 geen maaltijd in te lassen en zo tijdig thuis te zijn.
 

Meer info ? mail naar Jos.roeselare@vtbKultuur.be

<
>
x