vtbkultuur ProMusica²

ProMusica²

Consort Pro Musica

Het Consort Pro Musica, dat in augustus 2017 werd opgericht onder de naam Blokfluitensemble Pro Musica, maakt sinds december 2018 uit van de vtbKultuur-familie. Het Consort Pro Musica wil, naast muziek uit Renaissance en Vroegbarok, ook muziek uit andere stijlperiodes spelen.

Het consort bestaat uit André De Maesschalck, Luc Vande Wiele, Soetkin Godderis en Werner Mareels.

Speel je ook blokfluit en kriebelt het om in een ensemble te spelen dan kan je contact opnemen via mail: Info consort. Het consort is ook te volgen op facebook. Eventueel kan het consort ook uitgebreid worden met bespelers van historische snaarinstrumenten en andere historische blaasinstrumenten alsook vocalisten.

Het Consort Pro Musica werkt ook samen met Pro Musica, tieltse ateliers voor muziek, woord en dans dat doorheen het schooljaar allerlei muzische opleidingen aanbiedt. Wil je buiten het DKO een instrument leren zonder er verplichte vakken zoals notenleer bij te volgen dan kan je contact openemen via mail: Info Pro Musica. Of neem een kijkje op onze website voor de verschillende mogelijkheden. We zijn ook te volgen op facebook.

Het Consort Pro Musica is eveneens een onderdeel van ProMusica².

<
>
x