vtbkultuur Parijs Ondersteboven

Parijs Ondersteboven

UPDATE 28 april 2020: 

Nu we door de coronacrisis zoveel mogelijk thuis moeten blijven en ons weekend naar Parijs niet kon doorgaan, hebben we een manier bedacht om jullie toch een stukje van parijs te leren kennen. We nodigen je van harte uit om ons gezelschapsspel Parijs Ondersteboven thuis te spelen en zo met ons - zij het virtueel - op stap te gaan doorheen Parijs.
Klik hier en ontdek ons spel!

Veel plezier
Het gidsenteam van Parijs Ondersteboven


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 23 maart 2020:

Door de coronacrisis zien we ons verplicht Parijs Ondersteboven editie 2020 te annuleren. Het is immers totaal onduidelijk of de stad op 9 en 10 mei al terug “open” zal zijn. Daarenboven kunnen wij niet garanderen dat een deel van onze gidsen niet “out” zal zijn omwille van gezondheidsredenen.

Wij hebben daarom besloten om de gezondheid van onze deelnemers en gidsen voorop te stellen en de editie van dit jaar te annuleren.

Maar wij zijn rotsvast van plan om met dit initiatief verder te gaan. Dus vanaf het moment dat er weer duidelijkheid is, zullen wij nieuwe data vastleggen voor 2021.

Wij houden u op de hoogte.

In tussentijd: hou het gezond en veilig!
Het gidsenteam van Parijs Ondersteboven

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Parijs, ondersteboven van de lichtstad - zaterdag 9 en zondag 10 mei 2020. 

Iedereen kent de Eiffeltoren, Montmartre of de Sacré-Coeur. vtbKultuur Parijs Ondersteboven laat je kennismaken met andere stukjes Parijs!

Door de ogen van gepassioneerde Parijsliefhebbers (her)ontdek je de lichtstad. Onze Parijsvrijwilligers nemen je mee op sleeptouw en bieden voor elk wat wils.

Laat je verleiden door de bruisende activiteit van Parijs en ga met ons mee op reis!

 

KIES JE EIGEN FORMULE:

1) DE POB-FORMULE  
De bus vertrekt vanuit drie vaste plaatsen in Vlaanderen: Bertem (tegen Leuven), Gent en Kortrijk, en brengt je naar Parijs.
Overnachting in twinkamers, ontbijt, busvervoer en drie gegidste dagdelen naar keuze zijn inbegrepen in de prijs van 165 euro per persoon. Voor een éénspersoonskamer (single-room) vragen we een supplement (+32€). Kinderen (tot 12 jaar) kunnen mee voor 100 € per persoon.

Opgelet: wie de POB-formule kiest, kan geen wandeling op zaterdagvoormiddag volgen, aangezien de bus pas 's middags aankomt in Parijs. 

Niet inbegrepen: 2x lunch, 1x avondmaal, persoonlijke uitgaven en reis- en annulatieverzekering.

Hotel: Ibis Paris La Villette Cité des sciences 19ième arrondissement.

Opgepast: het aantal plaatsen is beperkt, snel inschrijven is de boodschap! (inschrijvingen starten op 1 december 2019)

Inschrijvingen voor deze formule worden afgesloten als het quotum is bereikt.
Wie kiest voor een fietstocht houdt er best rekening mee dat het huren van de fietsen apart te betalen is. De huurprijs op zaterdag is 10 € voor een gewone fiets en 23 € voor een electrische (halve dag). De huurprijs op zondag is 19 € voor een gewone fiets en 39 € voor een electrische (hele dag).

2) DE PARIJSHOPPER-FORMULE  

Hoe je reist en waar je logeert, kies je met deze formule volledig zelf. Wij wachten je op aan het metrostation van jouw keuzewandeling en nemen je mee op sleeptouw.

Kostprijs: 10 euro per persoon per wandeling.

Wie kiest voor een fietstocht houdt er best rekening mee dat het huren van de fietsen apart te betalen is. De huurprijs op zaterdag is 10 € voor een gewone fiets en 23 € voor een electrische (halve dag). De huurprijs op zondag is 19 € voor een gewone fiets en 39 € voor een electrische (hele dag).

Thalys

Spoor je graag naar Parijs met de trein? Wij helpen je graag op weg. Om de goedkoopste Thalystickets te kunnen boeken, reserveer je exact vier maanden vóór de vertrekdatum. Wie op 9 mei vertrekt, reserveert dus op 9 januari.
Ga naar www.thalys.com, Vul alle gegevens in: begin- en eindstation. Enkele reis of H/T. Aantal personen. Gewenste uurregeling. De computer zoekt treinen en tarieven (comfort 1 en comfort 2) voor je op.
Je klikt de gewenste trein aan en ziet je boeking in de rechterbovenhoek verschijnen. Na identificatie of registratie (bij eerste aankoop) ga je over tot betaling met VISA of Mastercard.
Je betaalt met de bankkaartlezer of met de smartphone en jouw reservatie wordt aan jou onmiddellijk toegestuurd.
Je kan opteren voor een papieren ticket of een ticketless toegangsbewijs. In het laatste geval komt het ticket bij jou via de smartphone.

Als je liever efficiënt geholpen wordt, kan je ook jouw tickets kopen in grote stations aan het loket. Online booking is wel altijd de goedkoopste oplossing.

 

Nieuwsgierig naar de verschillende begeleide wandelingen? Klik dan hier.

Wil je wat meer praktische informatie? Klik dan hier.

Ism Clipper reizen: www.clipperreizen.be  

<
>
x