vtbkultuur Parijs Ondersteboven

Parijs Ondersteboven

Parijs, ondersteboven van de lichtstad - zaterdag 25 en zondag 26 september 2021. 

Iedereen kent de Eiffeltoren, Montmartre of de Sacré-Coeur. vtbKultuur Parijs Ondersteboven laat je kennismaken met andere stukjes Parijs!

Door de ogen van gepassioneerde Parijsliefhebbers (her)ontdek je de lichtstad. Onze Parijsvrijwilligers nemen je mee op sleeptouw en bieden voor elk wat wils.

Laat je verleiden door de bruisende activiteit van Parijs en ga met ons mee op reis!

 

KIES JE EIGEN FORMULE:

1) DE POB-FORMULE  
De bus vertrekt vanuit drie vaste plaatsen in Vlaanderen: Bertem (tegen Leuven), Gent en Kortrijk, en brengt je naar Parijs.
Overnachting in twinkamers, ontbijt, busvervoer en drie gegidste dagdelen naar keuze zijn inbegrepen in de prijs van 165 euro per persoon. Voor een éénspersoonskamer (single-room) vragen we een supplement (+32€). Kinderen (tot 12 jaar) kunnen mee voor 100 € per persoon.

Opgelet: wie de POB-formule kiest, kan geen wandeling op zaterdagvoormiddag volgen, aangezien de bus pas 's middags aankomt in Parijs. 

Niet inbegrepen: 2x lunch, 1x avondmaal, persoonlijke uitgaven en reis- en annulatieverzekering.

Hotel: Ibis, Porte d’Orléans.

Deze formule is onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.

Inschrijvingen voor deze formule worden afgesloten als het quotum is bereikt.
Wie kiest voor een fietstocht houdt er best rekening mee dat het huren van de fietsen apart te betalen is. De huurprijs op zaterdag is 10 € voor een gewone fiets en 23 € voor een electrische (halve dag). De huurprijs op zondag is 19 € voor een gewone fiets en 39 € voor een electrische (hele dag).

2) DE PARIJSHOPPER-FORMULE  

Hoe je reist en waar je logeert, kies je met deze formule volledig zelf. Wij wachten je op aan het metrostation van jouw keuzewandeling en nemen je mee op sleeptouw.

Kostprijs: 10 euro per persoon per wandeling.

Wie kiest voor een fietstocht houdt er best rekening mee dat het huren van de fietsen apart te betalen is. De huurprijs op zaterdag is 10 € voor een gewone fiets en 23 € voor een electrische (halve dag). De huurprijs op zondag is 19 € voor een gewone fiets en 39 € voor een electrische (hele dag).

Thalys

Spoor je graag naar Parijs met de trein? Wij helpen je graag op weg. Ga naar www.thalys.com, Vul alle gegevens in: begin- en eindstation. Enkele reis of H/T. Aantal personen. Gewenste uurregeling. De computer zoekt treinen en tarieven (comfort 1 en comfort 2) voor je op.
Je klikt de gewenste trein aan en ziet je boeking in de rechterbovenhoek verschijnen. Na identificatie of registratie (bij eerste aankoop) ga je over tot betaling met VISA of Mastercard.
Je betaalt met de bankkaartlezer of met de smartphone en jouw reservatie wordt aan jou onmiddellijk toegestuurd.
Je kan opteren voor een papieren ticket of een ticketless toegangsbewijs. In het laatste geval komt het ticket bij jou via de smartphone.

Als je liever efficiënt geholpen wordt, kan je ook jouw tickets kopen in grote stations aan het loket. Online booking is wel altijd de goedkoopste oplossing.

 

Nieuwsgierig naar de verschillende begeleide wandelingen? Klik dan hier.

Wil je wat meer praktische informatie? Klik dan hier.

Ism Clipper reizen: www.clipperreizen.be  

<
>
x