Cultuursmakers

Opwijk

Culinaire Fietstocht

De Cultuursmakers uit Opwijk presenteren met trots hun 3de “Giro Culinare”.

Wat mag u verwachten op pinkstermaandag 20 mei? Een landelijke fietstocht (lusje van +- 25 km) langsheen rustige wegen met een hapje en een drankje erbij. Boterhammen mag je zeker thuis laten. Onderweg zijn er ook enkele vraagjes op te lossen, maar dat is eigenlijk bijzaak. Het belangrijkste is dat je in fijn gezelschap een leuke tocht maakt en onderweg iets aperitieft, eet en een dessertje nuttigt. Dit telkens bij een andere stopplaats.

Vertrekken kan deze keer tussen 10u en 11u in de kantine van VK Sjoeters in (Steenweg op Vilvoorde 40C, Opwijk)  Reken op een hele voor- en namiddag, relax we nemen er onze tijd voor. Het culinaire gedeelte zoeken we nu dicht bij huis, typisch Belgisch;. Wat er op het menu komt is nog een verrassing, maar wij hebben gekozen voor lokale ondernemers en onze eigen kookkunsten om uw smaakpapillen te trakteren.

Inschrijven kan vanaf nu via giroculinare@gmail.com. Kostprijs is 35 euro voor volwassenen en 18 euro voor een kind (tot 12 jaar) – disabilty card 25 euro. Dit is op voorhand te betalen via overschrijving via BE89 4341 0544 7185. Bij annulatie omwille van slecht weer krijgt u het volledige bedrag terug betaald. De inschrijvingen sluiten op 13 mei.

Overtuigd?  Aarzel dan niet, vorige edities waren steeds uitverkocht.

De Cultuursmakers uit Opwijk!

<
>
x