Cultuursmakers

Oostende

NIEUWSBRIEF 13 FEBRUARI 2020

Oostende, 13 februari 2020

 

 

 

Beste Cultuursmakersvriend(in),

 

Je denkt misschien dat we in een late winterslaap gevallen zijn maar niets is minder waar.

 

Met enige vertraging door een aantal omstandigheden kunnen we je deze Nieuwsbrief bezorgen.

 

  1. Gepland weekend Parijs 6 en 7 juni 2020

 

Na grondige bespreking met de afdeling Cultuursmakers Rolarius hebben we beslist om van Parijs ons doel te maken voor onze afdelingsreis in 2021 en dus het voor 6 en 7 juni 2020 geplande weekend te schrappen.

 

In 2021 willen we er in Parijs een cultureel festijn van maken met zeker het Musée de l’Orangerie en het Musée d’Orsay. Dit willen we aanvullen met het Château de Versailles, La Défense en Paris by Night.

 

We zoeken een volwaardig alternatief voor de in juni geschrapte activiteit.

 

  1. Afdelingsreis Normandië 2020

 

Normandië wordt ons reisdoel in 2020 met Rouen als standplaats. Het wordt een vijfdaagse reis met het impressionisme als centraal aandachtspunt.

Binnen enkele dagen wordt een speciale Nieuwsbrief verstuurd met daarin alle nuttige gegevens. Hou je mailbox dus in de gaten.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Je bestuur: Rita Pennynck, Anna Vermeulen, Gerard Pattyn en Freddy Decoo.

 

Cultuursmakers Oostende dankt volgende sponsors: Sanitair Temalec bvba, Schoenmakerij Quick Shoe Repair, Stoffen Carolien en Schoonheidssalon Nymphee, Herenmode Paul, Naaicentrum Demyttenaere bvba, Kapper – raadgever Hair Club, Vishandel Vispaleis en Bank en Verzekeringen BVBA THESAURIA. Financiële steun vanwege Cultuursmakers vzw en Stad Oostende.

 

           

<
>
x