vtbkultuur Oostakker

Oostakker

Toneelvertoning ‘HARRIE LET OP DE KLEINTJES’

Dit theaterstuk is een knotsgekke komedie van Jon Van Eerd. De nieuwe Nederlandse koning van de klucht trok er volle zalen mee in Nederland. Dit is nu de Vlaamse première in primeur!

Het stuk wordt gespeeld door het nieuw opgerichte theater gezelschap Farcetheater waarin een aantal zeer bekende acteurs meespelen.

Datum: 06/02/2020
Uur: 20:15
Plaats: Theater Scale
Adres: Dendermondsesteenweg 163 – 165 , 9000 Gent
Prijs leden: 20 Euro
Prijs niet-leden: 22 Euro
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater
Beschikbare plaatsen: 30

 

vtbKultuur Oost-Vlaanderen krijgt de primeur om een avant première van dit stuk mee te maken in het Theater Scala te Gent (Sint-Amandsberg).

 

Waarover gaat het toneelstuk?

Harrie Vermeulen (Peter Van Asbroeck) moet tegen wil en dank babysitten op de baby’s van vrienden. Zijn vrouw Inez (Christel Domen) moet daarenboven dringend weg naar een feest van de generaal. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er een enorme puinhoop van.

Wanneer zijn vriend Sam (Chris Van Espen) aan de deur staat, besluit hij ook nog eens om mee te gaan naar een Star Wars-ruilbeurs. Harrie belt daarom in allerijl zijn nichtje (Jamie-Lee Six) op om te babysitten, maar die blijkt nog in Parijs te zitten. Toch besluiten ze te gaan.Weer thuisgekomen zijn de baby’s verdwenen. En dan komen een jonge, ambitieuze inspecteur (Anthony Van Caeneghem) en diens commissaris (Anton Cogen) op de proppen. Zo volgen de problemen zich alleen maar op.

Om dit hilarisch gebeuren in goede banen te leiden, is de regie in de uitstekende handen van Eric Meirhaeghe.

 

Praktisch

Deze vertoning heeft plaats op donderdag 06 februari 2020 om 20u15 in het Theater Scala, Dendermondsesteenweg 163 – 165 te Gent. 

De prijs bedraagt 20 Euro voor leden en 22 Euro voor niet-leden. In deze prijs is de voorstelling, het programmaboekje en ook de mogelijkheid om na de vertoning een babbel en / of een foto met acteurs te maken. 

Tickets kun je reserveren bij Pol Storme, tel. 09 2590275, e-mail: oostakker@vtbkultuur.be. Gelieve na bevestiging van je reservering onmiddelijk te betalen door storting op rekening BE10 7360 6084 2104 van vtbKultuur Oostakker.

Het aantal tickets is beperkt!  Mis dit toneel niet en reserveer snel....

<
>
x