vtbkultuur Oostakker

Oostakker

DAENS de musical

Op zondag 14 februari 2021 nemen we met onze afdeling deel aan de voorstelling van ‘DAENS, de musical’ in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs om 18.00. Het vervoer gebeurd per bus.

Datum: 14/02/2021
Uur: 18:00
Uur van samenkomst: nog te bepalen
Plaats: Puurs
Adres: Schoonmansveld8 18, 2870 Puurs
Plaats van bijeenkomst: Oostakker, details volgen later
Prijs leden: 75 Euro
Prijs niet-leden: 80 Euro
Type: Podiumactiviteit - theater

Op zondag 14 februari 2021 nemen we met onze afdeling deel aan de voorstelling van ‘DAENS, de musical’ in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs om 18.00.

 Deze musical is gebaseerd op de historische roman ‘Pieter Daens’ van Louis Paul Boon en neemt ons mee naar het Aalst van 1888. De bevolking werkt er onder erbarmelijke omstandigheden in de textielfabrieken waar ze worden misbruikt en uitgebuit door de rijke fabrieksdirecteuren. Priester Adolf Daens gaat de strijd aan tegen de overwegend katholieke werkgevers. Hierbij krijgt hij de steun van Nette die pas zeventien is maar reeds de kostwinner voor het ganse gezin. Ook de liberalen en socialisten kiezen de kant van het werkvolk. Eén van die socialisten is voorman Jan De Meeter. In het midden van de strijd ontstaat er een verboden liefde tussen de katholieke Nette en de doorgewinterde socialist Jan.                                                                                                      

De hoofdrol van Adolf Daens wordt gespeeld door Peter Van de Velde maar ook Jelle Cleymans (Jan de Meeter), Free Souffriau (Nette) en Jo De Meyere (Bisschop Stillemans) zijn van de partij.

Zoals bij de spektakel-musical 40-45, zullen de rijdende tribunes en decors zorgen voor een unieke ervaring en een onvergetelijke beleving.

De prijs bedraagt  - 75 Euro per persoon voor vtbKultuur en VAB leden

                                 - 80 Euro voor niet-leden

In deze prijs is inbegrepen: de voorstelling in categorie 1, het busvervoer heen en terug alsook de fooi voor de chauffeur.

De gegevens van plaats en tijdstip van samenkomst volgt later.

Inschrijving: Pol Storme, Tel. 09/2590275, email: oostakker@vtbkultuur.be

We hebben nog maar enkele plaatsen vrij. Vlug inschrijven is de boodschap. Gelieve na bevestiging van uw inschrijving zo snel mogelijk te betalen op rekening BE10 7360 6084 2104 van vtbKultuur Oostakker.

<
>
x