vtbkultuur Oostakker

Oostakker

BALLET VLAANDEREN, Cherkaoui / Bausch

Op zondag 13 februari 2022 om 15 uur danst het Opera Ballet Vlaanderen in de Opera van Gent op 'Le Sacre du printemps' van Stravinski in een choreografie van Pina Bausch. In combinatie met het fascinerende Noetic van Sidi Larbi Cherkaoui wordt dit een dansmatinee om nooit meer te vergeten.  

Datum: 13/02/2022
Uur: 15:00
Plaats: Opera Gent
Adres: Schouwburgstraat 3, 9000 GENT
Prijs leden: 62 Euro
Prijs niet-leden: 66 Euro
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - dans

Op zondag 13 februari 2022 om 15 uur danst het Opera Ballet Vlaanderen in de Opera van Gent. 

Met Le Sacre du printemps van Pina Bausch brengt Opera Ballet Vlaanderen één van de ijkpunten van de dansgeschiedenis naar Gent. In combinatie met het fascinerende Noetic van Sidi Larbi Cherkaoui wordt dit een dansmatinee om nooit meer te vergeten. 

Drie redenen waarom je erbij moet zijn:

  • De legendarische Pina Bausch was een van de belangrijkste choreografen van de 21ste eeuw. De stukken van Bausch toeren over de hele wereld.
  • Het Symfonisch orkest van Opera Ballet Vlaanderen begeleid deze choreografie met ‘Le Sacre du printemps’, het meesterlijk muziekwerk van Igor Stravinsky
  • En tenslotte ontdek je naast Le Sacre du printemps een van de meest fascinerende werken van Sidi Larbi Chaerkaoui: Noetic.

De prijs voor rang 1 tickets bedraagt 62 Euro voor vtbKultuur leden en 66 Euro voor niet-leden (i.p.v 70 Euro). 

Plaats van het gebeuren: Opera Gent, Schouwburgstraat 3 te 9000 Gent

Duur: 2 uur, incl. pauze. 

Gratis inleiding om 14.45 uur en gratis nagesprek vlak na de voorstelling.

Voor inschrijvingen contacteer Pol Storme, tel. 09 259.02.75,  e-mail: oostakker@vtbkultuur.be of schrijf je in via de website waar je ook alle informatie vind. Je bent slechts ingeschreven na betaling op rekening BE10 7360 6084 2104 van vtbKultuur Oostakker.

Let op! Het deelnemersaantal is beperkt. Snel beslissen en vlug inschrijven is de boodschap.

<
>
x